ژله هفت میوه برای شب یلدا این ژله در هر فصل سال با میوه های همان فصل تهیه می شود.
روش تهیه ژله بستنی ژله بستنی یکی از دسرهایی است که می توانید از آن در مهمانی هایتان استفاده کنید.
طرز تهیه معروف ترین سالاد خاورمیانه سالاد تبوله عربی یكی از معروف‌ترین سالادهای خاورمیانه است كه در بیشتر كشورهای عربی به عنوان پیش غذا و همراه آن سرو می‌شود.
طرز تهیه شکلات خانگی به روش ساده با روش زیر می توانید خیلی آسان و سریع 64 قطعه شکلات خوشمزه تهیه کنید.
هــویج پلو با مـرغ؛ غذای نذری متفاوت اگر می خواهید غذایی متفاوت برای نذری تان تهیه کنید، روی این غذای خوشمزه حساب باز کنید.
طرز تهیه 7 نوع غذا با قارچ از سوفله تا سالاد و سوپ قارچ یکی از سبزیجاتی است که در غذاهای زیادی کاربرد دارد. در زیر تعدادی از غذاهایی که با این ماده تهیه می شود را جمع آوری کردیم.
شیرینی قطاب محلی مخصوص شب یلدا شیرینی قطاب محلی مخصوص شب یلدا بیشتر در استان مازندران تهیه می شود.
صفحه 34 از 148  اول  قبلی   29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.