افزایش ذخیره سازی کلسترول و تری گلیسیرید با مصرف ویتامین D میزان بالای ویتامین D در نوجوانان مبتلا به چاقی، بیماری های قلبی و خطر ابتلا به دیابت را کاهش نمی دهد، بلکه موجب افزایش ذخیره سازی کلسترول و تری گلیسیرید نیز می شود.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری . . .
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
جلوگیری از ابتلا به سرطان با خوردن این انگور خوشمزه ماده شیمیایی رسوراترول در انگور قرمز خوردن این میوه و قرار دادن آن در رژیم غذایی به سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به سرطان کمک خواهد کرد.
با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید والك، ریواس و كنگر از جمله گیاهان كوهی هستند كه می‌توانند رنگ و بوی متفاوتی به سفره‌ها بدهند؛ عطر و طعمی كه دیگر در طول سال تكرار نمی‌شود! البته شنگ هم گیاه دیگری است كه نه در كوه، بلكه در دشت و صحرا . . .
آسیب‌های فزاینده مصرف بیش از حد غذاهای آماده معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در خصوص بیماری‌های ناشی از غذا و عوامل آنها توضیحاتی ارائه نمود.
مصرف غذاهای چرب در وعده افطار ممنوع! یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش با اشاره به بیماری کبد چرب گفت: این بیماری به خودی خود تهدید کننده نیست، اما ممکن است در طولانی مدت به بیماری‌های مغزی، قلبی یا بیماری‌های کبد منجر شود.
صفحه 118 از 273  اول  قبلی   113    114    115    116    117    118    119    120    121    122    123   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

  چگونه ورزشکاران نوجوان می توانند با پروتئین عضله سازی کنند؟ پایگاه خبری لقمه: تمرین باعث ساخت عضله می شود:اگرچ...

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت