یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید
یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کمخون باید از مصرف زیاد ترشیها بپرهیزند چرا که ترشیها خون سازی را کم میکنند، همچنین ترشیها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت و پیری . . .
با خواص گیاهان کوهی آشنا شوید
والك، ریواس و كنگر از جمله گیاهان كوهی هستند كه میتوانند رنگ و بوی متفاوتی به سفرهها بدهند؛ عطر و طعمی كه دیگر در طول سال تكرار نمیشود! البته شنگ هم گیاه دیگری است كه نه در كوه، بلكه در دشت و صحرا . . .
مصرف غذاهای چرب در وعده افطار ممنوع!
یک فوق تخصص بیماریهای گوارش با اشاره به بیماری کبد چرب گفت: این بیماری به خودی خود تهدید کننده نیست، اما ممکن است در طولانی مدت به بیماریهای مغزی، قلبی یا بیماریهای کبد منجر شود.