تغذیه دانش آموزان در هوای آلوده
در غذای دانشآموزان باید از مواد غذایی که سرشار از کلسیم، آهن، فسفر و روی است، استفاده شود زیرا این مواد جذب آلایندهها را در بدن کاهش میدهد.
آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا
اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری کشندهای نیست، اما در گروههای آسیبپذیر مثل کودکان، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلا به مشکلات تنفسی و بیماران با نقص ایمنی ممکن است همراه با خطراتی . . .
آیا دسر، غذا را هضم می کند؟
یک عادت غذایی ما ایرانیها این است که اگر به اندازه دو نفر شام یا ناهار بخوریم و احساس پری و سیری داشته باشیم بازهم اگر به ما پیشنهاد یک دسر شیرین و هوسانگیز همچون یک برش کیک، کرمکارامل، ژله، پودینگ . . .
میگو را سرخ نکنید کباب کنید
افراد مبتلا به کلسترول خون، بهتر است میگو را بخارپز یا کبابی مصرف کنند و آن را سرخ نکنند و با سسهای چرب نخورند.