بررسی موضوع آلودگی برنج های وارداتی در کمیسیون کشاورزی مجلس نماینده مردم دزفول، کمیسیون کشاورزی مجلس را مسوول پیگیری و بررسی موضوع آلودگی برنج های وارداتی دانست و گفت: آلودگی و میزان خطرناک بودن این برنج ها دراین کمیسیون در دست بررسی است.
انار و مقابله با یک سرطان مردانه برای بررسی پیشرفت این بیماری زمان دوبرابر شدن سلول های سرطانی مورد سنجش قرار می گیرد.
نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.
مصرف شیر هر ایرانی به 250 گرم افزایش می یابد مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت اعلام کرد: برنامه هایی آماده شده است تا میزان مصرف شیر مردم از 190 به 250 گرم در روز افزایش یابد.
قیمت هندوانه شب یلدا شکسته شد رئیس اتحادیه فروشندگان میدان میوه و تره بار تهران گفت: امسال قیمت هندوانه شب یلدا به دلیل فراوانی نسبت به سال گذشته به نصف کاهش یافته است.
شیرینی و تنقلات شب یلدا/ روش تهیه ژله چوبی هندوانه برای شب یلدا این ژله به شکل هندوانه تهیه می شود و سفره یلدای شما را بسیار زیبا می کند.
هندوانه شب یلدا تامین است/ عرضه 150 هزار تن هندوانه به بازار مدیر کل دفتر سبزی، صیفی و داروهای گیاهی وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای شب یلدا 150 هزار تن هندوانه قرمز و زرد روانه بازار می شود و کمبودی در این زمینه نداریم.
صفحه 1002 از 1753  اول  قبلی   997    998    999    1000    1001    1002    1003    1004    1005    1006    1007   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.
خواص دارویی موسیر موسیر گیاهی است شبیه سیر که ریشه اش فقط یک پیاز درشت است.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.