ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی پایگاه خبری لقمه: ۲۴ مهر ماه به دلیل تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ روز جهانی غذا نام‌گذاری شده است و این تاریخ در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود.
روز جهانی غذا؛ محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی پایگاه خبری لقمه: جذابیت غذا‌های ایرانی برای گردشگران خارجی برهیچ‌کسی پوشیده نیست. بسیاری از گردشگران در سایت‌ها و کتاب‌های مختلف از کشور‌های مختلف جهان اعتراف کرده اند که غذا‌های ایرانی هوش از سرشان . . .
تقدیر معاون وزیر از تلاش کشاورزان برای تأمین امنیت غذایی کشور پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره خطرپذیربودن فعالیت در بخش کشاورزی و اینکه میانگین تولید هر کشاورز در سال ۳۰ تن است، گفت: بخش کشاورزی در تولید، اقتصاد و تجارت پر ریس . . .
تصویب دو سند مهم در شورای‌عالی آب پایگاه خبری لقمه: در دومین جلسه شورای‌عالی آب در دولت سیزدهم، دو سند مهم «اصلاح و ارتقای نظام حکمرانی آب» و همچنین طرح «اصلاح الگوی کشت» که از سوی وزارتخانه‌های نیرو و جهادکشاورزی ارائه شده بودند، به . . .
نکات تغذیه سالم پاییزی پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر در رژیم غذایی و روتین است. برخی از دستور العمل های پاییزی سالم را می توانید در زیر مشاهده کنید.
نان ایرانی با گندم گران انگلیسی/فهرست تامین کنندگان گندم ایران در پنج ماه اول سال جاری ارزیابی واردات گندم نشان می دهد در این مدت «هنگ کنگ» هم به جمع صادرکنندگان پیوسته و کشورهای تامین کننده‌ گندم ایران از 8 کشور به 9 کشور رسیده اند.
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.
صفحه 101 از 1725  اول  قبلی   96    97    98    99    100    101    102    103    104    105    106   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن مسمومیت‌های غذایی ممکن است تا چند هفته بعد از مصرف...

  درمان خانگی و خوراکی دردها برخی از مشکلات و دردها را می توان در خانه و بدون م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شروع رژیم غذایی روی ترازو تناسب اندانم و کاهش وزن در عصر تکنولوژی، برای افرادی که تنها با کلید‌ها و دکمه‌های دستگاه‌های دیجیتال سر کار دارند، به یک مشکل عمده تبدیل شده است.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.