مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسیار رایج شده است.
گوشت گوساله گرانتر از گوسفند/ چرا قیمت پائین نمی‌آید؟ مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران کشور گفت: قاچاق به ترکیه، گرایش بیشتر به مصرف گوشت گوساله و دلالی دلایل پائین نیامدن قیمت گوشت گوساله است.
خداحافظی احتمالی سازمان حمایت با قیمت‌گذاری/ جزئیات بخشنامه جدید زمزمه‌های خروج قیمت‌گذاری از دست دولت، چند وقتی است که به انحای مختلف از زبان مسئولان شنیده می‌شود و هم اکنون نیز خبرها حکایت از صدور بخشنامه‌ای دارد که بر مبنای آن، قیمت‌گذاری برخی کالاها از دستور کا . . .
میگوی كبابــی با سس انار برای شب یلدا معمولا یکی از غذاهایی که برای شب یلدا تهیه می کنند از نوع غذاهای دریایی است. بد نیست میگوی کبابی با سس انار را امتحان کنید.
ایتالیایی‌ها رکورد تهیه بزرگترین پیتزای بدون گلوتن را شکستند ایتالیایی‌ها رکورد تهیه بزرگترین پیتزای بدون گلوتن جهان را شکستند. این پیتزا که سطحی معادل 1200 متر مربع را پوشانده است، به دست 25 آشپز و کمک آشپز ایتالیایی در مدت 2 روز طبخ شده است.
6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی و بیماری سپری کرد سخت در اشتباهید. درست است که در فصل سرما آنفلوانزا و سرماخوردگی بسیار رایج است و هر کسی ممکن است به این بیماری‌ها مبتلا شود اما با . . .
کیک شکلات و انار؛ دسر شب یلدا با دستور سرآشپز لقمه برای بهتر شدن طعم و عطر و خوش فرم شدن بافت کیک، بهتر است آن را با ژله انار که آموزش می دهیم سرو کنید.
صفحه 1442 از 1727  اول  قبلی   1437    1438    1439    1440    1441    1442    1443    1444    1445    1446    1447   بعدی  آخر
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه نخوردن صبحانه چاقمان می‌کند یک صبحانه خوب و کامل و البته معمولی، می‌تواند شامل...

  بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناخت...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در فصل سرما عسل بخورید اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیم‌کنندگی قند بدن استفاده می‌کنند.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست. با استفاده از این راهنماها و روش‌ها، احتمالاً می‌توانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربه‌ی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.