زندگی را با این مواد خوش طعم کنید لقمه: افزودن ادویه به غذا می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد. این طعم‌دهنده‌ها نتایج تحقیقی در دانشگاه جورجیا نشان می‌دهد که منبع مهمی از اسیکر بولدیک‌های ضد‌بیماری هستند، ادویه‌های . . .
طرز تهیه دلمه برگ مو لقمه: برگ مو یکی از سبزیجاتی است که هم اکنون در بازار موجود است و دلمه آن نیز بسیار مورد علاقه مردم ایران است.
افرادی كه در روز بیش از چهار وعده غذا می‌خورند، لاغرترند لقمه: متخصصان تغذیه بر این باورند كه بدترین عادت غذایی صرف وعده‌های كم وحجیم است.
ســالاد رنگین را چطور تهیه کنیم لقمه: سالاد یکی از پیش غذاهایی است که حتی در مواقعی می تواند جای غذای اصلی را هم در وعده غذایی بگیرد.
راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. تغذیه صحیح یعنی رعایت 2 اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استف . . .
اسفناج تقویت کننده مغز لقمه: اسفناج، بومی خاورمیانه، افغانستان و ترکیه است و از قرن یازدهم در سراسر جهان از این گیاه استفاده می شود.اسفناج دارای ارزش غذایی بالایی است و در حفظ سلامت بدن نقش مهمی دارد.
با خوردن این ۷ ماده ی غذایی جوان بمانید اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و فکر می کنید به سختی چنین غذایی خواهید یافت و اماده کردن غذای سالم را سخت می دانید به اشپزخانه ی خود نگاه کنید، در آشپزخانه ی شما بیش تر از انچه که فکر . . .
صفحه 1589 از 1701  اول  قبلی   1584    1585    1586    1587    1588    1589    1590    1591    1592    1593    1594   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت