پروتئین بدنتان را با این خوراکی ها تامین کنید پایگاه خبری لقمه: پروتئین ها مهمترین عوامل تشکیل دهنده ساختار بدن ساختار بدن هستند و مصرف آنها برای کنترل سوخت و ساز و پروسه های حیاتی بدن، لازم و ضروری است.
جلوگیری از آب مروارید با مصرف انگور پایگاه خبری لقمه: انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنول ها و اسید فنولیک است.
چرا «منیزیم» از اهمیت فراوانی برخوردار است پایگاه خبری لقمه: شاید اگر از بسیاری از مردم آمریکا پرسیده شود که کمبود کدام یک از ویتامین ها و مواد معدنی، در جمعیت این کشور به کرات دیده می شود، پاسخ آنها «ویتامین دی»، «کلسیم» و «فیبر» باشد.
آیا غذاها و مایعات داغ در ایجاد سرطان موثرند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره پیشگیری از سرطان وزارت بهداشت، گفت: غذاهای کبابی سوخته و غذاهای داغ و مایعات داغ در ایجاد سرطان موثرند.
سوغاتی هایی که نباید از عراق خرید پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره آرایشی بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: هشدار نسبت به خرید عطر،ادکلن و محصولات آرایشی - بهداشتی و برخی خوراکی ها از کشورهای عربی جدی است و به زائران اربعین حسینی توصیه می شو . . .
خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید پایگاه خبری لقمه: تنها برای چند دقیقه فکر کنید که فست فود‌ها می‌توانند سالم‌تر باشند...! آیا می‌دانستید مضرات پاکت فست فود‌ها از خود فست فود‌ها بیشتر است؟
نوشیدنی های معجزه گر که پوستتان را زیبا می کند پایگاه خبری لقمه: همیشه می‌شنویم که می‌گویند، ما همان چیزی هستیم که می‌خوریم. دلیلش هم این است که غذا کمک می‌کند از بدنمان مراقبت کنیم و مواد مغذی مورد نیازمان را در اختیارمان می‌گذارد.
صفحه 324 از 1727  اول  قبلی   319    320    321    322    323    324    325    326    327    328    329   بعدی  آخر
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
13 توصیه برتر رژیمی خیلی راحت با خوردن کمتر پاستا یا نان و در عوض خوردن بیشتر سبزیجات می‌توانید یک سایز لباسی شلوار یا پیراهن را در سال کم کنید.
معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان محمدصالح حجت الاسلامی
با بو کردن لاغر شوید! شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.