متخصص تغذیه عنوان کرد؛ زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
با وجود شرایط سخت آب و هوایی؛ آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد پایگاه خبری لقمه: بخشدار ویژه خارگ از تأمین و انتقال آرد نانوایی‌ها با وجود شرایط سخت آب و هوایی خبر داد و گفت: آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شده است.
افزایش قیمت دلار و سکه در بازار آزاد ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ پایگاه خبری لقمه: قیمت دلار در بازار مبادله نسبت به هفته قبل تفاوت چندانی نداشته در حالی که قیمت سکه امروز ۲۷ خرداد نسبت به پنج شنبه هفته قبل با افزایش یک میلیونی مواجه شده و به کانال ۳۰ میلیون تومانی . . .
پیرهادی: مصوبه ساماندهی تعطیلات رسمی کشور اشکال قانونی ندارد پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس برای ساماندهی تعطیلات رسمی کشور بدون اشکال به نظر می‌رسد.
عدم همکاری بیمه های تکمیلی در نسخه نویسی الکترونیک پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، یکی از مشکلات اجرای کامل طرح نسخه نویسی الکترونیکی را عدم همکاری بیمه های تکمیلی دانست.
امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه تهیه انواع داروها تنها از داروخانه مورد تایید است، گفت: داروهای لاغری در بازار بسیار متنوع و زمینه تقلب نیز در آنها گستر . . .
بی‌اطلاعی اکثر شرکت‌ها از مزایای دانش بنیانی پایگاه خبری لقمه: معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: تنها ۱۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان از ۹۰ درصد منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری استفاده کرده‌اند و اغلب شرکت‌ها از این مزایا بی‌اطلاع هستند.
صفحه 93 از 1753  اول  قبلی   88    89    90    91    92    93    94    95    96    97    98   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، س...

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت