فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو دلمه برگ مو یکی از غذا‌های محبوب بهار و تابستان است. از آن‌دسته غذا‌هایی که طرفداران خاص خودش را دارد و با فلفل‌دلمه، بادمجان و گوجه‌فرنگی هم آن را می‌پزند.
انفجار کپسول گاز در یک رستوران تهرانی/۷ نفر مصدوم شدند پایگاه خبری لقمه: سرپرست اورژانس تهران از مصدومیت هفت تن درپی انفجاز کپسول گاز در یکی از رستوران‌های واقع در شمال غرب تهران خبر داد.
میهمانی عید غدیر در تهران به طول ۱۰ کیلومتر پایگاه خبری لقمه: رئیس ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت از برپایی میهمانی ۱۰ کیلومتری تهران از میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی با استقرار بیش از دو هزار موکب در جمعه آینده، عید غدیر خبر داد.
با حکم عباس علی‌آبادی؛ مقیمی مشاور وزیر صمت و سرپرست حوزه وزارتی شد پایگاه خبری لقمه: وزیر صنعت، معدن و تجارت، طی حکمی غلامحسین مقیمی را به‌عنوان مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی منصوب کرد.
تاکید وزیر بر افزایش تولید با کشاورزی دانش‌بنیان پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی‏، برای رشد تولید و افزایش نرخ رشد کشاورزی باید به سمت کشاورزی دانش‌بنیان حرکت کنیم.
در بازدید وزیر جهاد کشاورزی از معاونت امور تولیدات دامی عنوان شد: حفاظت از ذخایر ژنتیکی داخلی و بومی بخش دام و طیور پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با معاونت امور تولیدات دامی بر حفاظت از ذخایر ژنتیکی بومی دام و طیور به عنوان یک فعالیت پایه در کنار توجه به نژادهای باکیفیت دنیا تاکید کرد.
مدیر عامل آب و فاضلاب استان تهران بیان کرد: احتمال قطع شدن آب ۵ وزارتخانه و شرکت‌های تابعه آنها پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل آب و فاضلاب استان تهران گفت: همه ادارات موظف بودند ۲۵ درصد کاهش مصرف داشته باشند که شامل ۲۵ وزارتخانه و زیر مجموعه می‌شود که ۵ وزارتخانه و شرکت‌های تابعه این مسأله را رعایت . . .
صفحه 89 از 1753  اول  قبلی   84    85    86    87    88    89    90    91    92    93    94   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت