دستور پخت خورش کرفس


لقمه: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در تمام ایران طرفدار دارد.

مواد اولیه :

پیاز یك عدد
گوشت گوسفند یا گوساله 300 گرم
كرفس 400 گرم
سبزی (نعنا، جعفری و برگ كرفس) 100 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن و آب به میزان لازم
آبغوره در صورت تمایل به میزان لازم


طرز تهیه:

پیاز را خرد كرده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خورشی خرد كرده و همراه با پیاز تفت دهید. ادویه را اضافه كرده و با مقداری آب بگذارید گوشت یكی، دو ساعت بپزد. كرفس را پس از شستن به قطعات متوسط برش زده و با سبزی‌های خردشده كمی تفت داده و به مواد گوشتی اضافه كنید. در صورت تمایل یك الی دو قاشق سوپخوری آبغوره ریخته و بگذارید تا خورش بجوشد و جا بیفتد.

نكته: می‌توانید در صورت تمایل یك قاشق مرباخوری رب گوجه‌فرنگی هم بریزید.




کد: 1061 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۴ خرداد بازدید: 17144 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
4 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
5 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
6 خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
7 راز های تامین ویتامین D در پاییز و زمستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 آخرین وضعیت درمانی کودک سوخته شده در دیگ نذری ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
9 لکه های پوستی را این گونه درمان کنید ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر
10 سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


ppp

تفت دادن بیشتر کرفس و جعفری و نعناع باعث میشود تا خورشت خوشرنگ تر شود !

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت