مواد اولیه : پیاز یك عدد گوشت گوسفند یا گوساله 300 گرم كرفس 400 گرم سبزی (نعنا، جعفری و برگ كرفس) 100 گرم نمك، فلفل و زردچوبه و روغن و آب به میزان لازم آبغوره در صورت تمایل به میزان لازم طرز تهیه: پیاز را خرد كرده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را خورشی خرد كرده و همراه با پیاز تفت دهید. ادویه را اضافه كرده و با مقداری آب بگذارید گوشت یكی، دو ساعت بپزد. كرفس را پس از شستن به قطعات متوسط برش زده و با سبزیهای خردشده كمی تفت داده و به مواد گوشتی اضافه كنید. در صورت تمایل یك الی دو قاشق سوپخوری آبغوره ریخته و بگذارید تا خورش بجوشد و جا بیفتد. نكته: میتوانید در صورت تمایل یك قاشق مرباخوری رب گوجهفرنگی هم بریزید.