طرز تهیه پلـو با روكـش بادنجـان


این غذای خوشمزه با بادنجان را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای چهار تا پنج نفر

برنج: چهار پیمانه

ران مرغ: دو عدد

بادنجان كشیده و قلمی: پنج تا شش عدد

گوجه‌فرنگی: سه عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی: سه عدد

رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپخوری

پیازداغ: دو قاشق سوپخوری

زعفران دم‌كرده، نمك، فلفل و روغن: به میزان لازم



طرز تهیه

در تابه‌ای حدود دو قاشق روغن می‌ریزیم، حرارت را كمی زیاد می‌كنیم و فلفل دلمه‌ای‌های رنگی نگینی خرد شده را اضافه می‌كنیم. كمی نمك و فلفل می‌زنیم و تفت می‌دهیم، رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی‌های نگینی خرد شده را می‌ریزیم و هم می‌زنیم. مرغ‌ها را از قبل جداگانه می‌پزیم و از استخوان جدا می‌كنیم، آنگاه به مواد اضافه كرده و هم می‌زنیم، سپس پیازداغ و نصف پیمانه آب یا آب مرغ را روی مواد می ریزیم تا مزه‌دار شوند. دو عدد از بادنجان‌ها را سرخ کرده، روی تخته كار خرد و به مواد اضافه می‌كنیم. چهار عدد از بادنجان‌های دیگر را یكی در میان پوست گرفته، از طول نصف كرده و سرخ می‌كنیم. برنج را كه از قبل خیس كرده‌ایم در قابلمه آب در حال جوش می‌ریزیم، بعد از زمان لازم آبكش می‌كنیم و برنج را در یك قابلمه دم می‌گذاریم. البته 1/4پیمانه هم محلول زعفران به برنج اضافه می‌كنیم.

بادنجان‌هایی را كه سرخ كردیم در ظرف مخصوص فر، از قسمت سرشان قرار می‌دهیم (با فاصله) به طوری كه لبه‌ها بیشتر به سمت بیرون باشند. مقداری برنج در وسط بادنجان‌ها ریخته و از موادی كه درست كردیم روی برنج می‌ریزیم و این كار را دو تا سه لایه تكرار می‌كنیم. لایه آخر باید مواد باشد و سپس بادنجان‌ها را روی برنج برمی‌گردانیم. ظرف‌‌مان را به مدت 20-15 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا آماده شود.

نکته: این غذا نباید زیاد در فر بماند، چون برنج خشك می‌شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 5600 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ آذر بازدید: 2875 ساعت: 3:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
3 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
4 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
6 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
8 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
9 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
10 روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور
11 روش تهیه مقلوبه پلـو؛ غذای ترکیه ای ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
چرا خانم ها نباید آب پرتقال بخورند؟ بی اختیاری ادراری یعنی این که ناخودآگاه از بدن فرد ادرار خارج می شود. این مسئله به خصوص در زمان خنده، سرفه، تشنج یا ورزش کردن اتفاق می افتد. در اکثر موارد فرد قبل از این که به دستشویی برسد خود را خیس کرده است.