مواد لازم برای شش نفر
برنج: چهار پیمانه آب: شش پیمانه سیبزمینی نگینی خرد شده: 300 گرم شوید خشك: پنج قاشق سوپخوری زعفران دمكرده: دو قاشق سوپخوری كشمش پلویی: 100 گرم ماهیچه یا گردن گوسفندی: 500 گرم كره: 100 گرم هویج: یك عدد دارچین، نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را که از قبل خسیاندهایم درون قابلمهای ریخته، سپس سیبزمینی، آب، نمك و كره یا روغن حیوانی را اضافه كرده و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید. وقتی آب برنج در حال تمام شدن بود، شوید را اضافه کرده و اجازه میدهیم برنج دم بكشد.
كشمش را تفت داده، گوشت را نیز جداگانه با مقداری زعفران، دارچین، فلفل سیاه، هویج و كمی آب میپزیم. بعد برنج را در دیس كشیده با زعفران، كشمش و گوشت تزیین کرده و سرو میكنیم.
معصومه یاوری راز - کارشناس آشپزی و شیرینی پزی
بازگشت به صفحه نخست