سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! پایگاه خبری لقمه: شما می توانید مواد دلخواه خود را به آن اضافه کنید. به دلیل شباهت این سالاد به سالاد الویه می توان به جای انگور از نخود فرنگی یا تخم مرغ رنده شده استفاده کنید.
اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی پایگاه خبری لقمه: اسپاگتی بادمجان پیچ از جمله خوراکهای بقچه ای تابستانی است، که پر طرفدار و بسیار خوشمزه است.
دسر لیوانی توت فرنگی؛ دسر خوش رنگ و لعاب تابستانی پایگاه خبری لقمه: در این روزهای گرم تابستانی بد نیست از میوه های خوش رنگ و لعاب تابستانی نهایت استفاده را ببریم. توت فرنگی یکی از این میوه های خوشمزه و خوش عطر است.
طرز تهیه موس آلبالوی سه طبقه پایگاه خبری لقمه: در این مطلب یک دسر آلبالویی سه طبقه که مناسب پذیرایی از مهمان ها است را به شما آموزش داده ایم. این دسر خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.
غذاهای چرب و چیلیِ لبنانی پایگاه خبری لقمه: غذاهای لبنانی بسیار خوشمزه و متنوع هستند و با ذائقه ما ایرانی ها جور درمی آیند. البته این غذاها مناسب افرادی که رژیم دارند نمی باشد، زیرا چرب و پر کالری هستند.
کاری و برنج به سبک ژاپنی کاری در اصل متعلق به کشور هند و نواحی اطراف آن می باشد
پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» پایگاه خبری لقمه: نام اصلی این غذا «پاستا سزار انجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود. برای آموزش پخت این نوع پاستا در ادامه با ما همراه باشید.
صفحه 14 از 148  اول  قبلی   9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  با ماسک های خانگی بهاری زیباتر شوید این ماسک ها ویژه فصل بهار بوده و به پوست شما لطافت...

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان می‌کنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.