غذای سحر چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
لقمه: رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران دربارۀ مواد مصرفی در سحر به سلامت نیوز گفت: باید از مواد غذایی های که هضم آنها طولانی تر است مانند ترکیبی از غلات و حبوبات در هنگام سحر استفاده شود.
توصیه های تغذیهای در ماه مبارک رمضان
لقمه: پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل در ماه مبارک رمضان ضروری است چرا که با رعایت تنوع و تعادل در مصرف غذا نیازهای تغذیه ای بدن تامین می شود.
20 فرمان تغذیه در ماه رمضان
لقمه: بسیاری از افراد با اینکه در ماه رمضان روزه می گیرند اما باز هم در این ماه دچار اضافه وزن می شوند. علت آن چیست؟