پیشگیری از چاقی با نوشیدن آب به جای نوشابه های قندی پایگاه خبری لقمه: نوشیدن یک لیوان آب به جای نوشابه های شیرین قندی حداقل یکبار در روز می تواند ریسک چاقی را کاهش دهد.
در سحراز خوردن چای و غذای چرب بپرهیزید پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: روزه داران باید از مصرف غذاهای پر چرب و پرکالری در وعده سحر خودداری کنند تا در طول روز احساس گرسنگی نکنند.
منابع توصیه شده برای تامین آهن بدن انسان را بشناسید پایگاه خبری لقمه: در شرایطی که گوشت در بالای فهرست منابع توصیه شده برای تامین آهن قرار دارد، گزینه های غیر گوشتی بسیاری نیز وجود دارند که می توانند نیاز انسان به آهن را پوشش داده و در برخی موارد حتی م . . .
مصرف میوه و سبزیجات در روز به کاهش وزن کمک می کند ! پایگاه خبری لقمه: بر اساس آمار، متاسفانه بسیاری از ما در روز به اندازه کافی میوه دریافت نمی کنیم. بسیاری از متخصصان و ارگان های سلامت، مردم را به افزایش استفاده از میوه و سبزیجات در برنامه غذایی شان ت . . .
در روز های گرم چه مواد غذایی مصرف کنیم پایگاه خبری لقمه: نکات مهم تغذیه ای و معرفی مواد غذایی مناسب برای روزهای گرم بهترین رژیم غذایی در ماه های گرم سال، روزانه معادل ۴ تا ۵ فنجان میوه، سبزی و صیفی جات و سه وعده لبنیات بدون چربی یا کم چربی . . .
ادویه ای پر خاصیت که باید به برنامه غذایتان اضافه کنید پایگاه خبری لقمه: سال ها است که در همه غذاها زردچوبه می ریزیم، دلیلِ خوبی هم داریم! زردچوبه طعم و رنگی خاص دارد و می تواند روی بسیاری از غذاهایی که می پزیم تاثیر بگذارد. زردچوبه با کاهش التهاب، مقابله . . .
با روغن نارگیل دندانهای سفید وسالم داشته باشید پایگاه خبری لقمه: روغن گردانی در دهان یک روش باستانی بر اساس علم آیورودا یا طب جایگزین امروزی برای سفید کردن دندان و افزایش سلامتی دهان است.
صفحه 42 از 249  اول  قبلی   37    38    39    40    41    42    43    44    45    46    47   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نشان ...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟