ابتلا به سرطان مثانه در سیگاری‌ها 2 تا 4 برابر بیشتر است یک جراح کلیه و مجاری ادراری با تاکید بر اینکه مصرف دخانیات از مهمترین عوامل خطرساز در سرطان مثانه است، گفت: در نیمی از موارد سرطان‌های مثانه سابقه مصرف دخانیات به ویژه سیگار دیده می‌شود.
کاهش فشارخون به روش طبیعی آمار نشان می‌دهد حدود 31 درصد از مردم آمریکا به فشارخون بالا مبتلا هستند که 66 درصد آنان بیش از 60 سال سن دارند زیرا با افزایش سن، خطر ابتلا به این عارضه نیز بیشتر می‌شود.
اختصاص 1.7 میلیارد دلار برای افزایش تولیدات پروتئین دامی با تصویب هیانت وزیران یک میلیارد و 750 میلیون دلار در قالب تسهیلات سرمایه در گردش به شکل ارزی با معرفی وزارت جهاد کشاورزی در اختیار واحدهای تولیدی بخش غیر دولتی قرار می‌گیرد تا در جهت استمرار و افزای . . .
راهکار حل معضل بازار محصولات کشاورزی برای همیشه به گفته‌ یک کارشناس کشاورزی اجرای کامل قانون تعاون روستایی، معضل بازار محصولات کشاورزی را برای همیشه حل خواهد کرد.
ثبات قیمت و فراوانی میوه در آستانه یلدا رییس اتحادیه باغداران گفت: حجم بالای تولید و عرضه میوه در میادین مرکزی تره‌بار باعث ثبات قیمت‌ها در آستانه شب یلدا شده و هیچ مشکلی برای تامین میوه وجود ندارد.
چرا باید تخم‌مرغ بخوریم؟ تخم مرغ از جمله مواد غذایی است که گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه برای حفظ سلامت بدن فوائد بسیاری دارد.
شیرینی و تنقلات شب یلدا/ روش تهیه کیک خرمالو برای شب یلدا معمولا در شب یلدا خوراکی های مختلفی مصرف می شود که می توانید خلاقیت به خرج دهید و کیک خرمالو را نیز تهیه کنید.
صفحه 1008 از 1753  اول  قبلی   1003    1004    1005    1006    1007    1008    1009    1010    1011    1012    1013   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت