افزایش نرخ چاقی در کودکان و ارتباط آن با کاهش سلامت مغز پایگاه خبری لقمه: کودکانی که دارای اضافه وزن یا چاق هستند، اغلب با انجام تکالیف مدرسه مشکل دارند، و حال تحقیقات جدید سرنخ هایی در مورد اینکه چگونه وزن اضافی میتواند به مغز در حال رشد آسیب برساند، نشان . . .
اختتامیه فصل سوم برنامه تلویزیونی «میدون» برگزار شد پایگاه خبری لقمه: اختتامیه فصل سوم مسابقه «میدون» با گردهمایی کارآفرینان سراسر کشور در برج میلاد برگزار شد.
ثبت جهانی «شب یلدا/چله» به نام ایران و افغانستان در یونسکو پایگاه خبری لقمه: «شب یلدا/چله» به عنوان نوزدهمین میراث ناملموس ایران مشترک با افغانستان در یونسکو ثبت جهانی شد.
تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار پایگاه خبری لقمه: نماینده تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی از وزیر کشاوری خواست که اجازه ندهد حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار تضییع شود.
بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام مرکز آمار در بررسی قیمت خوراکی ها در بین گروه های مختلف طی آبان ماه بیشترین افزایش قیمت مربوط به گوجه فرنگی و پیاز بوده و بیشترین کاهش قیمت را پرتقال و بادمجان نسبت به ماه . . .
سرپرست مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی منصوب شد پایگاه خبری لقمه: در حکمی از سوی سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی، کریم ذوالفقاری به سمت سرپرست مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی منصوب شد.
رویکرد «کشت قراردادی» حمایت از کشاورزان است پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: رویکرد ما در کشت قراردادی، حمایت از کشاورزان است.
صفحه 107 از 1738  اول  قبلی   102    103    104    105    106    107    108    109    110    111    112   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنگی، تصفیه کننده خون ین میوه غنی از ویتامین C و فیبر است. نارنگی که بومی جنوب شرق آسیاست مانند پرتقال خواص زیادی دارد.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
آشنایی با مواد غذایی که کمتر از 100 کالری دارند برای اینکه بدانید مواد غذایی هم هستند که کمتر از 100 کالری دارند و در روند کاهش وزن تان موثر است، این لیست را معرفی می کنیم.
هرگز این داروها را خودسرانه قطع نکنید بروز افسردگی، استرس و عصبانیت نیز از آثار روانی قطع درمان و رها کردن هورمون تیروئید به حال خود است که در میان بیماران بسیار شایع است.