برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان گرمه از برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در شهر درق خبر داد.
صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور پایگاه خبری لقمه: آمار صادرات آبزیان در سال جاری نشان می دهد از دهم تا هفدهم بهمن امسال دو میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از ایران صادر شده است.
کشف تریاک در بار توت فرنگی! پایگاه خبری لقمه: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت از کشف ۱۰ کیلو تریاک در قالب بار توت فرنگی خبر داد.
نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! پایگاه خبری لقمه: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: اکنون حدود ۵۰ درصد محصولات تولید شده در بخش کشاورزی کشاورزی از مزرعه تا سفره به ضایعات تبدیل می‌شود.
تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد پایگاه خبری لقمه: اغلب به بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی توصیه می شود وزن خود را کاهش دهند، اما انجام این کار دشوار است و زمان زیادی را می طلبد.
باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: زنان باردار باید در خوردن غذاهای دریایی محتاط باشند، چون ممکن است غذاهای دریایی خاص مثل سوشی حاوی انگل یا باکتری از جمله لیستریا باشد که با عوارض شدید بارداری مرتبط است.
باز شدن پای محصولات کشاورزی و لبنی ایران به بازار میلیاردی چین پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی از علاقه‌مندی رئیس‌جمهور چین به محصولات کشاورزی و صنایع غذایی ایران خبر داد و گفت: در این راستا پای محصولات کشاورزی، لبنی و شیلاتی ایران بیش از گذشته به بازار یک می . . .
صفحه 108 از 1753  اول  قبلی   103    104    105    106    107    108    109    110    111    112    113   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نظافت پیشخوان کابینت و سایر وسایل آشپزخانه لقمه: برای نظافت پیشخوان، کابینت و سایر وسایل آشپزخانه می توان به نکات ظریفی توجه کرد تا زیباتر باشند.
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.