چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
کیک عروسی (4) لقمه: در این ایام که روزهای شادی و رونق جشن‌های عروسی است، چندین نمونه از هنر شیرینی و کیک پزی و تزیین آنها را عرضه می کنیم. البته به نظر می رسد هنر تزیین این کیکها که جزء شیرین ترین لحظات عروس و داما . . .
ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
مُسکن‌هایی که برای قلب مضرند متخصصان قلب در یک مطالعه جدید تاکید کردند: مصرف طولانی مدت دوز بالای داروهای مسکن نظیر ایبوبروفن و دیکلوفناک خطر حمله قلبی را تشدید می‌کند.
در مسمومیت ها از آنتی بیوتیک استفاده نکنید! دکتر ابراهیمی، متخصص بیماری های گوارشی گفت: با گرم شدن هوا مسمومیت غذایی شیوع بیشتری دارد که عمده این بیماری ها مربوط به سبزیجات و میوه جات می باشد.
سرانه 33 لیتری مصرف نوشابه در ایران دبیر انجمن صنفی صنایع نوشابه‌سازی با اشاره به اینکه هم‌اکنون سرانه مصرف نوشابه ایران حدود 33 لیتر در سال است، گفت: صادرات نوشابه به دلیل تحریم‌های بین‌المللی با کاهش زیادی مواجه شده است.
افزایش 60 درصدی شاخص قیمت محصولات گاوداری‌های صنعتی در 12 ماه آمار مرکز آمار ایران در حالی بیانگر افزایش شاخص قیمت محصولات گاوداری‌های صنعتی در اغلب استان‌های کشور است که اردبیل در میان تمامی استان‌ها رکوردار افزایش شاخص در این بخش خواهد بود.
صفحه 1259 از 1753  اول  قبلی   1254    1255    1256    1257    1258    1259    1260    1261    1262    1263    1264   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.