غذاهای نذری در ایران/8 شله مشهدی؛ آش مخصوص مراسم عزاداری در مشهد این غذا در مشهد بسیار محبوب است، به طوری که به ندرت پیدا می‌شود که کسی این غدا رو دوست نداشته باشد.
آشنایی با 18 غذای نذری در شهرهای ایران نذری دادن از آدابی است كه از دیرباز در میان ایرانیان رواج‌داشته و به‌خصوص در مراسم سوگواری بزرگان مذهبی نظیر تاسوعا و عاشورا مردم اعتقاد فراوانی به طبخ غذایی خاص و پخش كردن آن دارند.
رژیم لاغری عاقلانه بگیرید یك برنامه غذایی كمتر از 1400 كیلوكالری باعث می‌شود كه به بدن مواد مغذی و ویتامین‌های مورد نیاز نرسد.
با 5 خوراکی نفس تان را خشبو کنید پولیفنول‌های موجود در چای سیاه به دو صورت باعث مقابله با بوی بد دهان می‌شود. اول اینکه این ترکیبات رشد باکتری‌های مسئول بوی بد دهان را مهار می‌کند. دوم این که با تولید عناصر بد بو مقابله می‌کند.
حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثلاً با رژیمی سه هفته‌ای که به شما تضمین می‌دهد از شر اعتیاد به شکر ، این گناه شیرین خلاص شده و قطعاً وزن کم کنید.
گزارش تصویری/ طبخ شله زرد نذری در خوابگاه دانشجویی طبخ شله زرد نذری توسط دانشجویان دختر خوابگاه حضرت زینب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
آشنایی با روش تهیه دمنوش لیموترش لقمه: این دم نوش، علاوه بر طعم معطری که دارد به هضم غذا کمک می‌کند و معالجه کننده مشکلات کبدی و پاک کننده معده نیز است.
صفحه 1450 از 1701  اول  قبلی   1445    1446    1447    1448    1449    1450    1451    1452    1453    1454    1455   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
این مواد غذایی با این داروها نمی‌سازند بعضی از خوردنی‌ها با بعضی از داروها مانند ایبوپروفن یا پاراستامول نمی‌سازند و امکان دارد ترکیب مواد غذایی با این داروها نتایج بدی روی سلامتی بگذارد.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.