گرد و خاک در بازار برنج پس از اظهار نظر چالش برانگیز یک مسئول! طغیانی: به وزیر تذکر خواهیم داد!/ ریشه افزایش قیمت را باید خشکاند پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی معتقد است بلای افزایش قیمت ها و تورم، بلای اقتصاد ایران است و ریشه اش را باید خشکاند.
ایران از پیوستن به شانگهای چه نفعی می برد پیوستن ایران به شانگهای یعنی ارسال سریعتر و ارزانتر کالاهای شرق و جنوب شرق آسیا به اروپا و منطقه ای دریای سیاه و از طرف دیگر، ایران هم می تواند با کشورهای عضو، بدون داشتن بهانه تحریم ها و محدودیت، مب . . .
کمک چای سبز و کاکائو به طول عمر پایگاه خبری لقمه: مطالعات بر روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد نوشیدن چای سبز و رژیم غذایی سرشار از کاکائو ممکن است تغییرات عصبی عضلانی مرتبط با سن را که با سارکوپنی اتفاق می افتد کاهش دهد.
عضو کمیسیون اقتصادی در رادیو ایران: برنج وارداتی، قیمت برنج داخلی را به تعادل می رساند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:امسال میزان تولید برنج در کشور به اندازه کافی نیست، از این رو نیازمند واردات، هستیم.
امیرعبداللهیان خبر داد: سند عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای تایید شد پایگاه خبری لقمه: وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که با کمال خرسندی اکنون سند عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای در شهر دوشنبه با حضور رئیس‌جمهور کشورمان به تایید سران رسید.
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
تحول لوازم برقی خانگی در ایران پایگاه خبری لقمه: معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد گفت: واحدهای تولیدی در سال های اخیر با استفاده شرکت های دانش بنیان توانسته اند قطعات هایتک را در ایران تولید کنند.
صفحه 161 از 1738  اول  قبلی   156    157    158    159    160    161    162    163    164    165    166   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

  ۱۲ علت بروز هموروئید هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت