شرکت منابع آبی حمله سایبری به سدهای کشور را تکذیب کرد پایگاه خبری لقمه: شرکت مدیریت منابع آب ایران طی اطلاعیه‌ای هرگونه حمله سایبری به سامانه اطلاعات سدهای کشور را تکذیب کرد.
سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی برندهای کره ای با جنجال به دنبال سودبری از بازار ایران هستند سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی گفت: پس از تاکید رهبر انقلاب بر ممنوعیت واردات، دو برند کره ای که بیشترین سهم در بازار لوازم خانگی را داشتند و بالاترین سود را می‌بردند، با فرافکنی و جنجال نمی‌خو . . .
علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که سکته می کند، بلکه برای کل خانواده می تواند اتفاقی ناگوار باشد. این اتفاق می تواند منجر به مرگ زودرس و ناتوانی مادام العمر شود.
بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی نشست خبری «امنیت غذایی و بسیج جامعه کشاورزی» به مناسبت هفته بسیج با حضور محمدرضا جهانسوز مسئول سازمان بسیج جامعه کشاورزی و علیرضا عباسی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس برگزار شد.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تو . . .
نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی: مردم نمی پذیرند آب‌های خلیج فارس و دریای عمان عرصه تاخت‌وتاز چینی‌ها شود معین الدین سعیدی معتقد است صید محاصره ای صیادان بومی و صید ترال ضررهای غیر قابل جبرانی به خلیج فارس می زند.
از شبکه پنج سیما به روی آنتن می رود؛ آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ترکیب مسابقه آشپزی با بخش‌هایی مفرح و جذاب و حضور نسل جوان به همراه مادران خود و تلاش برای خلق مزه‌ها و طعم‌های جدید و مامان پز، فضایی گرم و شاد و آموزنده را به مدت شصت دقیقه برای مخاطب فراهم می‌آورد. . . .
صفحه 166 از 1753  اول  قبلی   161    162    163    164    165    166    167    168    169    170    171   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، م...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟ رژیم غذایی که مخصوص اهالی شمالی جهان است سبب کاهش ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
تمام فواید انار یاقوت‌های بی‌نظیر هستی برای قلب مفیدند، معده درد را خوب می‌کنند، پیری را به تأخیر می‌اندازند، سرطان را از جان شما دور می‌کنند و غیره.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.