بیسكویت عسل و دارچین بیسکویت میان وعده ای است که در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مه . . .
پیش غذای آسان به نام توپ رنگی مصرف سیب زمینی پخته شده به صورت پوره یکی از منابع کربوهیدرات روزانه بدن است که در پیش غذای توپ رنگی از آن استفاده می شود.
دستور پخت دلمه گوجه فرنگی دلمه یکی از انواع غذاهای ایرانی است که بسیار موردتوجه مردم ایران است و در نواحی مختلف ایران، دلمه های مختلف و متنوعی تهیه می کنند.
بادنجان شكم پر را چطور تهیه کنیم دلمه بادنجان، جزء غذاهای پر طرفدار است، اما بادنجان شکم پر هم که نوعی دلمه به حساب می آید، حتی خوشمزه تر از آن است.
پرسش های کلیدی در آشپزخانه مشكل آبكی بودن سس پاستا را چگونه حل كنیم؟ چرا وقتی اقدام به تهیه سس پاستا می كنم، غلظت كافی ندارد و وقتی آن را به روی پاستا می ریزم حالت آبكی به خود می گیرد؟
کیک جنگل سیاه لقمه: کیک جنگل سیاه به آسانی و در پنج مرحله آماده می شود.
صفحه 1716 از 1753  اول  قبلی   1711    1712    1713    1714    1715    1716    1717    1718    1719    1720    1721   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت