باید و نبایدهای مصرف روغن‌های حیوانی پایگاه خبری لقمه: مصرف روغن های حیوانی توسط نسل های قبل، دلیلی بر تأیید خواص این روغن ها نیست چراکه نسل های قبل سبک زندگی کاملاً متفاوتی داشتند و در مقایسه با جامعه امروز از زندگی بسیار پرتحرک تری برخ . . .
تکذیب افزایش قیمت محصولات لبنی پایگاه خبری لقمه: سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی افزایش قیمت محصولات لبنی که مشمول قیمت‌گذاری دولتی هستند، تکذیب کرد.
کاهش ١٠ هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی نسبت به فروردین پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از کاهش ١٠ هزار تومانی قیمت این نوع گوشت نسبت به فروردین ماه خبر داد و گفت: کشتار دام های مولد نگران کننده است.
کلیپ یخچال گرمابخش محصول انحصار است/لیلا حاتمی و نعمت الله فاقد خلاقیت پایگاه خبری لقمه: کلیپ تبلیغاتی یک برند یخچال ایرانی با حضور لیلا حاتمی و کارگردانی حمید نعمت الله بیش از آنکه کارکرد تبلیغی داشته باشد با ضعف های اساسی اش به یک ضد تبلیغ با دستمزدهایی چندین میلیارد ت . . .
اشکان میر محمدی: ارز نیمایی یقه شکر را هم گرفت/ تکذیب افزایش قیمت نان بازرس کل امور صنعت، معدن و تجارت سازمان بازرسی کل کشور گفت: در سال گذشته به واسطه مشکلای که در رابطه با تامین ارز کالاهای اساسی داشتیم، قرار بر این شد که شکر از لیست ارز 4200 تومانی خارج شده و از ارز . . .
دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود پایگاه خبری لقمه: دوازدهمین جشنواره ملی رسانه‌های دیجیتال، به عنوان بزرگترین رویداد شناسایی و معرفی آثار و فعالان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای دیجیتال، برگزار می‌شود.
افشای فعالیت های پشت پرده برند بزرگ تجاری غرب در محرمانه کولا از شبکه سحر پایگاه خبری لقمه: چگونگی تبلیغات گسترده شرکت های تجاری غرب و فعالیت های پشت پرده آن در مستند «محرمانه کولا» از کانال اردوی شبکه سحر پخش می شود.
صفحه 194 از 1753  اول  قبلی   189    190    191    192    193    194    195    196    197    198    199   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه تازه‌ترین ماهی را خریداری کنیم؟ شما برای تهیه ماهی تازه دو راه پیش رو دارید. اول م...

  رستوران‌ها بحران چاقی را در کودکان تشدید می‌کنند متخصصان تغذیه هشدار دادند کودکان در رستوران‌ها بیش...

  در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.