آغاز واردات تخم مرغ در صورت تداوم شرایط فعلی پایگاه خبری لقمه: رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران از احتمال آغاز واردات تخم مرغ در صورت تداوم شرایط فعلی خبر داد.
مراسم اربعین امسال از راه دور برگزار می‌شود پایگاه خبری لقمه: وزرای بهداشت جمهوری اسلامی ایران و عراق، بر ضرورت برگزاری مراسم اربعین امسال از راه دور و همچنین تقویت همکاری‌ها برای پایان دادن به بیماری کووید ۱۹ تاکید کردند.
رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.
فوتی‌های کرونا به ۱۱۵ نفر رسید/ افزایش استان‌های قرمز پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزیر بهداشت موارد فوتی‌ به دلیل ابتلا به کرونا را در شبانه روز گذشته، ۱۱۵ نفر اعلام کرد.
طب سنتی درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا یکی از درمان‌های ساده برای کبد چرب، مصرف روزانه «شربت سکنجبین» است.
طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو سرژ آواکیان هنرمند گرافیست و خالق لوگوی پفک نمکی و آدامس شیک و بسیاری دیگر از مواد غذایی مشهور از دنیا رفت.
۲۰۰ هزار تن برنج خارجی منتظر تخصیص ارز برای خروج از در گمرک/قیمت برنج خارجی به ۲۰ هزار تومان رسیده پایگاه خبری لقمه: واردات برنج در پنج ماه ابتدایی سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۸ درصد کاهش یافته است.
صفحه 223 از 1757  اول  قبلی   218    219    220    221    222    223    224    225    226    227    228   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون خوردن غذاهایی غنی ازآنتی اکسیدان‌ها به همه توصیه ش...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

  تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه پایگاه خبری لقمه: فروش میوه در اتوبوس های مسافربری که این روزها در برخی از معابر کلانشهر تهران از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده است تعجب رهگذران را برانگیخته است!
این خوراکی ضد سرطان پروستات است محققان دانشگاه کالیفرنیا در تحقیقات اخیر خود دریافتند که گردو سرعت رشد تومورهای سرطانی پروستات را در موش های آزمایشگاهی کاهش می ‌د‌هد.
خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتامین در حال تبدیل شدن به یک داروی محبوب افسردگی است، اما پزشکان خطری را که می تواند برای بارداری ایجاد کند، در نظر نمی گیرند.