۹ ترفند برای افزایش وزن پایگاه خبری لقمه: در میان مبتلایان به چاقی، کسانی هم هستند که باید برای رسیدن به وزن ایده آل خود، نسبت به افزایش وزن اقدام کنند.
وزیر کشاورزی باید رسما از کشاورزان گندمکار و شالیزار عذرخواهی کند پایگاه خبری لقمه: نماینده رشت با انتقاد از توهین وزیر کشاورزی به یک کشاورز، گفت که وزیر کشاورزی باید به جای توهین به کشاورز در مورد دلیل واردات بیش از یک میلیون تن برنج پاسخ دهد.
قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا بیش از ۲۰۰۰ تومان پایگاه خبری لقمه: قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا به بیش از ۲۰۰۰ تومان رسیده است، هر چند که این قیمت کمتر از نرخ مصوب تعیین شده است اما جالب اینجاست که این محصول تا دو روز پیش کمتر از کیلویی هزار تومان . . .
چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! پایگاه خبری لقمه: پژوهشگر طب سنتی گفت: مواد غذایی سرد همچون هندوانه و انار ترش، همچنین مرکبات به‌ویژه با طعم ترش، مثل برگه هلو و زردآلو در شب یلدا باید به میزان اندک مصرف شود.
یلدا شده باعث و بهانه/ تا جمع شویم درون خانه پایگاه خبری لقمه: مجتبی باقی از شاعران کشورمان در آستانه شب یلدا شعری سروده است.
جلوگیری از پرخوری با برخی از مکمل های غذایی پایگاه خبری لقمه: شاید برای کنترل هوس غذا خوردن و جلوگیری از پرخوری نیاز به دریافت برخی مکمل های غذایی داشته باشید.
فروش کله پاچه متناسب با اتومبیل مشتری! پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه طباخان تهران با اشاره به کاهش فروش کله پاچه نسبت به سال گذشته از برخی تخلفات صورت گرفته در این صنف گفت. یفق
صفحه 266 از 1753  اول  قبلی   261    262    263    264    265    266    267    268    269    270    271   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لیمو ترش مفیدترین دارو برای درمان گلو درد است لیمو ترش از جمله مواد بسیار مفید برای برطرف کردن ب...

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت