صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دولت میتواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند
آغاز ثبت نام قطعی نمایشگاه ایران هلث از ۱۷ آذر
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
رشد ارزش دلار در جهان
قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید!
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
2جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
1جدید
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
چگونه از بوی بد سیر خلاص شویم ؟
پایگاه خبری لقمه: از بین بردن بوی سیر یک معضل جهانی است و در عین حال سیر یکی از چاشنیهای محبوب دنیا محسوب میشود و تقریبا در هر فرهنگ غذایی از آن استفاده میشود.
جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک را بشناسید
پایگاه خبری لقمه: پونه با سرماخوردگی مقابله می کند. پونه، کوچک ترین گیاه از خانواده نعناع است اما طعم و بوی آن در مقایسه با نعناع تندتر است.این گیاه که بومی کشور ایرلند است امروزه در سراسر جهان یافت م . . .
ارتباط غذاهای آماده با سرطان
پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس انجمن سرطان ایران گفت: سبک زندگی اهمیت بسزایی در پیشگیری از سرطان دارد، باید برای جلوگیری از ابتلا به سرطان خودمراقبتی داشته باشیم.
کاهش ریسک سرطان کبد با نوشیدن قهوه
پایگاه خبری لقمه: طبق گزارش محققان، نوشیدن منظم سه یا پنج فنجان قهوه ریسک سرطان کبد و سیروز کبدی را کاهش می دهد.
10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی
پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی یکی از مهم ترین علل فوت و ناتوانی جدی است که در نتیجه انسداد یا پارگی عروق خونی مغز ایجاد می شود. در این شرایط، مغز به طور ناگهانی از خون و اکسیژن سرشار آن محروم می شود که . . .
جامع ترین راهنمای تغذیه ای برای بیماران اچ آی وی مثبت!
پایگاه خبری لقمه: تغذیه در بیماران اچ آی وی مثبت اهمیت ویژه ای دارد. بدن این بیماران به دلیل مصرف داروها و روند بیماری، دچار مشکلاتی از قبیل کاهش شدید وزن، عفونت، اسهال و ... می شود. لیپودیستروفی یا س . . .
ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری
پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد مصرف روزانه مغزیجات آجیلی نظیر بادام زمینی و پسته می تواند فرکانس امواج مغزی مرتبط با شناخت، بهبود بیماری، یادگیری، حافظه و حفظ چاپکی ذهن را ارتقاء بخشد.
صفحه 269 از 1727
اول
قبلی
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید
یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...
پیشگیری از سرطان با تغذیه
امروزه به طور گستردهای در تمام دنیا این باور که م...
آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید
سبوس، پوسته سفت و هضمنشدنی روی دانههای غلات است ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
معجزه آسپرین طبیعی
تحقیقات نشان میدهند دانههای گوجه فرنگی میتوانند به عنوان جایگزین طبیعی آسپرین کاربرد داشته باشند.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده، پودر و... امکانپذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که بهطور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید
در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
سفید کردن چه بر سر دندانها میآورد؟
عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیتهای شدید و فرسایش دندانها میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است