طرز تهیه صبحانه هندی پایگاه خبری لقمه: ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می‌دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است.
شناسایی منشأ تمامی ژلاتین ها در کشور/ ژلاتین خوکی نداریم پایگاه خبری لقمه: مدیر کل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: منشا همه ژلاتین‌ها در کشور قابل شناسایی است و ژلاتین خوکی نداریم.
مضرات آلودگی هوا را با سیر از خود دور کنید پایگاه خبری لقمه: محققان در تحقیقات خود ثابت کردند که سیر خواص فوق العادهای در درمان سرماخوردگی، کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا و پیشگیری از روند پیری دارد.
توسعه گلخانه، تنها راه نجات کشور از بحران کم آبی پایگاه خبری لقمه: رییس جهاد کشاورزی استان تهران گفت: افزایش حداقل 10 برابری مصرف آب و تولید نسبت به فضای گلخانه و فضای آزاد تاثیر بسزایی در نجات کشور از بحران کم آبی است.
بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی پایگاه خبری لقمه: با فرا رسیدن شب یلدا ، بازار برخی محصولات نظیر میوه، آجیل و شیرینی به سبب افزایش تقاضا با نوسان روبرو شده است.
یکسان سازی آرد وگندم نسخه شفا بخش افزایش کیفیت نان پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسوول گفت:یکسان سازی آرد و گندم به سبب افزایش رقابت سالم میان نانوایان در بالا بردن کیفیت نان تاثیر بسزایی دارد.
چگونه رگهای بدن را پاکسازی کنیم پایگاه خبری لقمه: سیر ماده غذایی شماره یک برای پاکسازی رگ‌ها محسوب می‌شود اگر نمی‌خواهید رگ‌هایتان به این زودی‌ها دچار انسداد شود و مشکلات بعدی به بار بیاورد سیر را در برنامه تان بگنجانیم.
صفحه 269 از 1753  اول  قبلی   264    265    266    267    268    269    270    271    272    273    274   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.
10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد