یک مسئول دولتی خبر داد؛ افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: با بهره‌برداری از ۴۰۷ واحد صنایع تبدیلی و غذایی از ابتدای سال جاری تاکنون، ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی به میزان ۳.۲۵۰ میلیون تن افزایش . . .
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا پایگاه خبری لقمه: درحالی که سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مدعی فوت ۷۰ بیمار دیالیزی شده است رئیس سازمان غذا و دارو از ارجاع پرونده این ماجرا به قوه قضاییه خبر می‌دهد.
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی پایگاه خبری لقمه: سازمان دامپزشکی و گیاهپزشکی روسیه اعلام کرد که واردات میوه به این کشور در سال جاری بیش از ۸ درصد افزایش داشته است.
بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر پایگاه خبری لقمه: هر ساله برداشت مرکبات از باغ‌های مازندران توسط کشاورزان از ابتدای پاییز آغاز می شود و تا اواسط بهمن ادامه دارد.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.
گمرک ایران اعلام کرد؛ افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام گمرک ایران، صادرات محصولات کشاورزی در هفت ماهه سال جاری با ۲۸ درصد افزایش به رقم ۲.۲ میلیارد دلار رسید.
صفحه 30 از 1752  اول  قبلی   25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    35   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

  تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
جلوگیری از کاهش یا افزایش وزن در ماه رمضان در طول ماه مبارک رمضان رژیم غذایی شما نباید با حالت عادی تفاوت زیادی داشته باشد و باید به گونه‌ای باشد که وزن شما کاهش یا افزایش زیادی نداشته باشد.