هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف خودسرانه «ملاتونین» هشدار داد.
موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید افراد می توانند دیابت نوع ۲ خود را از طریق ترکیبی از کاهش کالری و دارو معکوس کنند.
نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! پایگاه خبری لقمه:مدیر سامانه «کدومو» با اشاره به یکی از چالش‌های ساترا بیان کرد که تبلیغ یا تشویق به مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر، در قوانین جرم انگاری شده است اما قانونی برای منع نمایش آنها وجود ند . . .
توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: در راستای تعادل بازار ۲۷۰ تن گوشت مرغ منجمد تنظیم بازار با قیمت مصوب در استان یزد توزیع می‌شود.
افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول پایگاه خبری لقمه: رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی نشان می‌دهد، با وجود این که انجمن صنایع لبنی عنوان می‌کند پس از آذر قیمت فرآورده‌ها افزایش نیافته شاهد بالا رفتن محصولاتی مانند شیر و ماست برخی از برنده . . .
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و هات داگ برای مغز افراد پیر مضر هستند.
«تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تأثیر تورم مواد خوراکی بر تغذیه خانواده‌ها گفت: افزایش قیمت‌ها آسیب جدی به سفره خانوارها وارد کرده و چالش سوءتغذیه در کودکان را تشدید ک . . .
صفحه 26 از 1757  اول  قبلی   21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تلخی مرض قند را با آموزش شیرین كنید لقمه: این شعار جهانی اتفاقا در كشور ما مصداق‌های خ...

  مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روز...

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
مصرف چه مقدار قهوه کشنده است محققان می‌گویند قهوه در صورتی که در حد اعتدال مصرف شود یک داروی بی‌خطر است و در مقابل مصرف بیش از اندازه آن برابر با مرگ است.
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.