سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرط . . .
از سوی مرکز آمار ایران؛ نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد پایگاه خبری لقمه: فهرست اقلام خوراکی که در مهر ماه بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند از سوی مرکز آمار ایران اعلام شد.
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فر . . .
سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد پایگاه خبری لقمه: آژانس بهداشت سازمان ملل روز گذشته (جمعه) اعلام کرد استفاده از اولین آزمایش تشخیصی «ام پاکس» (آبله میمونی) را تایید کرده است، ابزاری کلیدی در کشورهایی که با شیوع این بیماری مبارزه می‌ . . .
از سوی مرکز آمار؛ تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد پایگاه خبری لقمه: طبق گزارش مرکز آمار ایران، در شهریورماه سال جاری بیشترین افزایش قیمت برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور مربوط به گروه سبزیجات و حبوبات است.
هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد پایگاه خبری لقمه: افتتاحیه هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک با حضور جمعی از کارشناسان ستادی و گمرکات اجرایی استان تهران برگزار شد.
پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج در سطح ۷۵۰ هزار هکتار اراضی را در سال‌جاری را پیش بینی کرد.
صفحه 31 از 1752  اول  قبلی   26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت