گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به افزایش ظرفیت تولید انواع محصولات دانش‌بنیان شده است و توانسته تا حد بسیاری تولیدات داخلی ماشین‌آلات صنایع غذایی را توسع . . .
رشد ارزش دلار در جهان پایگاه خبری لقمه: پس از اعلام برنامه ترامپ برای اعمال تعرفه علیه مکزیک، کانادا و چین، ارزش دلار افزایش یافت.
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخصصین عفونی، حکایت از این واقعیت دارد که موارد ابتلا به HIV در کشور به سرعت در حال افزایش است.
شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ رئیس گروه آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره وضعیت سلامت آب استان های شرقی توضیح داد.
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید پایگاه خبری لقمه: یک درمان ایمن‌تر برای ایسکمی اندام دیابتی می‌تواند به بیماران مبتلا به مشکلات حاد جریان خون کمک کند و نیاز به جراحی را کاهش دهد.
قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر پایگاه خبری لقمه: سازمان مدیریت میادین و بازارهای میوه و تره بار، قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی تنظیم بازار را اعلام کرد.
صفحه 31 از 1757  اول  قبلی   26    27    28    29    30    31    32    33    34    35    36   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.
هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»
با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.