طرز تهیه پوره لوبیا؛ خوراک لوبیای مکزیکی
پایگاه خبری لقمه: پوره لوبیا، این غذای مکزیکی، در اصل همون خوراک لوبیا چیتی هست که اون رو پوره می کنند؛ ولی در نقاط مختلف کشورهای آمریکای لاتین اون رو به روشهای متفاوتی تهیه می کنند.
بیشتر آبلیموها شیمیایی هستند نه طبیعی
پایگاه خبری لقمه: معاون اداره کل نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره سلامت آبلیموها گفت: عموما روی آبلیموهای موجود در بازار درج شده است طبیعی، اما در حقیقت بیشتر آنها شیمیای . . .
ارتباط بین مصرف شکر با سلول های سرطانی
پایگاه خبری لقمه: محققان دانشگاه هلند در جدیدترین مطالعات خود دریافتند، نه تنها مصرف قند و شکر موجب رشد و پیشرفت سلولهای سرطانی میشود، بلکه روند درمان را هم سختتر میکند.