آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار پایگاه خبری لقمه: با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل تابستان تقریبا بازار میوه های رنگارنگ کساد شده است.
سلامت قلبتان را با مصرف این میوه تضمین کنید پایگاه خبری لقمه: انار یکی از میوه های پاییزی پرخاصیت است که خواص زیادی به خصوص در تصفیه خون و بهبود سلامت قلب دارد.
برنج و ذرت در صدر اقلام وارداتی قرار گرفتند پایگاه خبری لقمه: طبق آمار گمرک، محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی در ۵ ماه نخست سال جاری در صدر واردات قرار گرفته و واردات شکر و روغن آفتابگردان رشد چشم‌گیر داشته است.
مشکلات بانکی مانع شرکت ایران در مزایده بین‌المللی خرید خوراک دام شد پایگاه خبری لقمه: به گفته تاجران اروپایی، شرکت پشتیبانی امور دام ایران، بار دیگر نتوانست به علت عدم تمایل بانک‌های بین‌المللی برای انتشار ضمانت‌نامه‌های لازم، در مزایده فروش ۴۰۰ هزار تن ذرت و جو شرکت . . .
چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد پایگاه خبری لقمه: هم‌زمان با چهارمین جشنواره ملی پسته، دومین تالار بورس پسته کشور و خط تولید بسته‌بندی پسته تازه صنعتی برای نخستین بار در دامغان به بهره‌برداری رسید.
ایران 96 درصد از زعفران کل دنیا را تأمین می کند پایگاه خبری لقمه: طهماسبی گفت: با توجه به نیاز کم طلای سرخ به آب، این محصول در تمام استان های کشور مورد توجه قرار گرفته ، به طوریکه ایران توانسته 96 درصد از زعفران کل دنیا را تأمین کند.
مصرف چه آبمیوه ای برای کاهش وزن مناسب است پایگاه خبری لقمه: اگرچه آب هویج موادمغذی بیشتری نسبت به هویج خام دارد، اما آب هویج حاوی میزان پایینی از کالری و چربی بوده و در عین حال سرشار از ویتامین ها و موادمعدنی است.
صفحه 395 از 1753  اول  قبلی   390    391    392    393    394    395    396    397    398    399    400   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

  درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این ‌که درمان سرماخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
کدام کشورها رکورددار چاق‌ترین انسان‌های روی زمین هستند پایگاه خبری لقمه: چاقی به یکی از جدی‌ترین معضلات انسان مدرن تبدیل شده است، نرخ چاقی هر روز رو به افزایش می‌رود و مردم برخی از کشورها رکورددار چاق‌ترین انسان‌های روی زمین هستند.