مزاج سردها در این ماه خیار نخورند! پایگاه خبری لقمه: سردمزاج ها بهتر است گوشت گوساله، ماهی، عدس، خیار، کاهو، موز و کیوی کمتر بخورند و به جای آن گوشت گوسفند، نبات، نان و عسل، روغن کنجد، سبزی، مغزها و چای دارچین بخورند.
از خوردن این غذاها با هم اجتناب کنید پایگاه خبری لقمه: آشامیدن آب گرم بعد از غذای شور، آشامیدن آب سرد هنگامی که معده خالی باشد مثلاً ناشتا، خوردن ترشی بعد از شیرینی، آشامیدن آب سرد بعد از ورزش و ریاضت و حرکات سنگین، خوردن خربزه و هندوانه . . .
شیر نارگیل برای زنان باردار چه فوایدی دارد؟ پایگاه خبری لقمه: پرآب نگه داشتن بدن در دوران بارداری از اهمیت خاصی برخوردار است. آب تصفیه شده بهترین گزینه می باشد، اما آب شیرین و شیری رنگ نارگیل نیز مفید است.
فائو: جهان با بزرگترین بحران غذایی 70 سال اخیر مواجه است پایگاه خبری لقمه: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) ضمن استقبال از تصمیم شورای امنیت در به رسمیت شناختن پیوند بین مناقشات و قحطی، خواستار تقویت فرآیند احیا و مقاوم‌سازی بلندمدت کشورهای آسیب‌پذی . . .
کتلت قارچ مخصوص گیاهخواران پایگاه خبری لقمه: برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌های سالم‌تری برای گوشت پیدا کنند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود.
طرز تهیه سالاد زیتون یک سالاد لاکچری و خوشمزه پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه یک نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.
بازار دام زنده در آستانه عید قربان/نرخ دام زنده در میادین کیلویی ۱۷ هزارتومان پایگاه خبری لقمه: یک تأمین کننده گوشت و دام گفت: در حال حاضر هر کیلو دام زنده با نرخ ۱۶ هزار و ۵۰۰ تا ۱۷ هزارتومان در میادین عرضه می‌شود .
صفحه 435 از 1754  اول  قبلی   430    431    432    433    434    435    436    437    438    439    440   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

  چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید در مقیاس کوچک نشا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: در این مقاله با راهکارها و محصولات مناسب نورپردازی آشپزخانه آشنا می شوید.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.