سازمان غذا و دارو: کنسروها مواد نگهدارنده ندارند پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو، گفت: کنسروها نیازی به مواد نگهدارنده ندارند.
تاثیر زنجبیل بر تهوع و استفراغ بارداری پایگاه خبری لقمه:شایع ترین،اختصاصی ترین و احتمالا رنج آورترین مشکل دوران بارداری تهوع و استفراغ دوران بارداری می باشد.تجربه شایعی که 50 تا 90 در صد خانم های حامله را تحت تا ثیر قرار می دهد.درمان های ا . . .
مصرف روزانه یک تخم مرغ اختلال حافظه را افزایش نمی دهد پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید از دانشگاه فنلاند شرقی نشان می دهد که مصرف نسبتا بالای کلسترول در رژیم غذایی یا خوردن هر روز یک تخم مرغ، با افزایش خطر زوال عقل و بیماری آلزایمر در ارتباط نیست.
افراد مبتلا به سرطان سینه ازمصرف گوشت کبابی بپرهیزند پایگاه خبری لقمه: گوشت پخته شده در دمای بالا، خطر مرگ کسانی‌که از سرطان سینه جان سالم به در برده‌اند را افزایش می‌دهد.
عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهید پایگاه خبری لقمه: محققان کشور موفق به ساخت کیت عسل شدند تا مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهند.
رونمایی از مجسمه کَره‌ای 454 کیلوگرمی در نمایشگاه کشاورزی پایگاه خبری لقمه: از مجسمه 454 کیلوگرمی که از کَره ساخته شده است در نمایشگاه کشاورزی پنسیلوانیا رونمایی شد.
پیام تسلیت حجتی به مناسبت رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پایگاه خبری لقمه: معرفی و تقدیر از کشاوران نمونه کشور با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی
صفحه 620 از 1757  اول  قبلی   615    616    617    618    619    620    621    622    623    624    625   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...

  سیگار و فست‌فودها از عوامل افزایش ابتلا به سرطان هستند دبیر اجرایی كنگره بین‌المللی هم‌اندیشی سرطان دانشگ...

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت