معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی پایگاه خبری لقمه: یک عضو مرکز تحقیقات از معرفی 4 گونه جدید عامل بیماری سیب به دنیا و ثبت در مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا خبر داد.
آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! پایگاه خبری لقمه: اصطلاح آرد کامل که در بازار مطرح است پایه و اساس علمی و مستند ندارد. برخی سخنان کارشناسان صنایع غذایی منجر سوءاستفاده شده و افراد به نفع سودتجاری خود بهره برداری می‌کنند.
بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی پایگاه خبری لقمه: هفتصد رسانه ایران شامل خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها، پایگاه‌های خبری و نشریات با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکومیت کشتار بی‌سابقه مردم و خبرنگاران درجریان نبرد غزه، جنایات رژیم غاصب صهیونیستی . . .
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های باردار معضل درد معده، نفخ، سوزش و رفلاکس است. «مژگان تن‌ساز» پزشک و متخصص طب سنتی برای مادران عزیز در این دوران توصیه‌هایی کاربردی دارد.
در اعتراض به جنایات صهیونیست‌ها در غزه؛ استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی پایگاه خبری لقمه: پویش تحریم کالاهای شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی در کشورهای اسلامی مالزی و اندونزی با استقبال خوب مردم روبه‌رو شده است.
درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که توسط مکمل ایرانی درمان خواهد شد.
536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام پایگاه خبری لقمه: امکان فرآوری و بازگشت سالانه حدود ۲۴ میلیون تن بقایا و پسماندهای بخش کشاورزی و میادین میوه و تره‌بار به جیره غذایی دام و طیور با تدوین و ابلاغ دستورالعمل ضوابط فنی و بهداشتی فراهم شد . . .
صفحه 67 از 1752  اول  قبلی   62    63    64    65    66    67    68    69    70    71    72   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با خوردن این ۷ ماده ی غذایی جوان بمانید اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و ف...

  با این رژیم غذایی بیشتر عمر کنید به عقیده‌ی محققان تأثیر داشتن رژیم غذایی مدیترانه‌...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! بی‌شک مصرف گیاهان دارویی به صورت چای و دمنوش در طول روز یا استفاده از این گیاهان برای تهیه غذا و میان‌وعده‌های غذایی، ساده‌ترین راهکار برای بهره مندی از خواص بی‌شمار گیاهان دارویی است که به وفور به صورت خودرو و کشت شده در نقاط مختلف کشورمان دیده می‌شود.
نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.