چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بیان راهکارهایی برای کاهش مصرف نمک، قند و غذاهای چرب به عنوان عوامل تاثیرگذار بر سلامت بدن به ویژه سلامت قلب و عروق پرداخت.
تشخیص آنفلوانزا و سرماخوردگی سخت است پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های عفونی، با اشاره به اینکه تشخیص بین آنفلوانزا و سرماخوردگی می‌تواند دشوار باشد، گفت: سرماخوردگی تقریبا همیشه بدون ایجاد هیچ گونه مشکل جدی برطرف می‌شود.
ثبت سفارش چای سامانه ای شد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از سامانه‌ای شدن ثبت سفارش چای خبر داد.
رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل گردشگری داخلی گفت: با وجود آن که غذاهای ایرانی مورد علاقه همگان هستند اما ما تیم ملی آشپزی نداشتیم از این رو بر آن شدیم تا این تیم را تشکیل دهیم در حال حاضر مسئول تیم‌های ملی . . .
تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگر طب ایرانی، درباره تغذیه فصل پاییز با مزاج سرد و خشک، توضیحاتی داد.
مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود پایگاه خبری لقمه: براساس اطلاعیه سازمان برنامه و بودجه کشور قرار است مطالبات باقی مانده گندم کاران که تاکنون حدود ۷۱ درصد آن (۱۱۰.۷ همت) پرداخت شده است تا پایان مهر ماه تسویه شود.
قیمت روغن و شکر اعلام شد پایگاه خبری لقمه: وزرات جهاد کشاورزی قیمت خرده فروشی شکر و روغن را اعلام کرد.
صفحه 78 از 1757  اول  قبلی   73    74    75    76    77    78    79    80    81    82    83   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.