ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود تنها با آنالیز و آزمایش میسر است و مصرف‌کننده نمی‌تواند پی به وجود آن ببرد.
نمایشگاه پاییزه امسال برگزار نمی‌شود نایب رییس اتاق اصناف تهران خبر داد: امسال نمایشگاهی به عنوان نمایشگاه پاییزه برگزار نمی‌شود و به جای آن جشنواره فروش فوق‌العاده‌ در کلیه واحد‌های صنفی کشور برگزار خواهد شد.
خطر جدی آب شرب تهران را تهدید می‌کند رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری، در شورای شهر تهران، گفت:در برخی از مکان‌ها چاه‌هایی به صورت غیرقانونی حفر شده است و مسئولان در جریان این موضوع هستند. انتظار داریم برخورد جدی با این افراد . . .
ابتکار خبر داد: برخورد با منابع آلاینده آب‌های زیرزمینی و سطحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از تنظیم آیین‌نامه مشترک با وزارت نیرو برای برخورد با منابع آلاینده آب‌های زیرزمینی و آب‌های سطحی خبر داد.
ایران در میان 10 کشور پرخور دنیا قرار گرفت چاقی یکی از معضلات بزرگ جهانی است که اکنون دیگر به مرز اپیدمی در کشور‌های توسعه یافته و در حال توسعه رسیده و همه را گرفتار کرده است.
90 درصد هتلهای کشور زیر سه ستاره است معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه دولت بصورت جدی به حوزه گردشگری وارد شده، گفت: برای توسعه گردشگری بویژه حوزه خارجی در زمینه زیرساختها با مشکل مواجه هستیم چنانچه بیش از 90 درصد . . .
هویج و این همه خواص شگفت انگیز! برای تقویت و رشد بدن و درمان نرمی‌استخوان بچه‎ها هویج رنده شده با لیموترش بدهید.
صفحه 821 از 1754  اول  قبلی   816    817    818    819    820    821    822    823    824    825    826   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرا...

  بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی...

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور از میوه‌های عید نگه‌داری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدار زیاد می‌کنند و حتی میوه 13 روز عید را خریداری می‌کنند پس رعایت نکات لازم برای نگه‌داری آنها ضروری است.
بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توهمی که با صرفه‌جویی و تغییر سبک زندگی باید از آن عبور کنیم.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.