مواظب خلال دندان باشید یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر می‌شود.
مرغ و گوشت شب عید تامین می‌شود/ هیچ وارداتی دستوری نبود مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: با توجه به خرید متوسط ماهانه 11 هزار تن گوشت مرغ که عمدتا از منابع داخلی است هیچ مشکلی برای تامین نیاز شب عید وجود ندارد.
آیا کشت برنج در مناطق مرکزی ایران اقتصادی است؟ به دلیل کمبود آب و کاهش روزمره آن، مستعد بودن کوتاه مدت مناطق مرکزی ایران برای کشت برنج دلیل موجهی برای تولید این محصول نیست بلکه این نقاط در کشت محصولاتی چون جو و ذرت دارای مزیت نسبی هستند.
انتقاد وزیر کشاورزی از نبود انبار استاندارد مرکبات در مازندران وزیر جهاد کشاورزی گفت: چرا باغداران استانی که نزدیک به دو میلیون و 500 هزار تن مرکبات تولید می‌کنند نباید ظرفیت انبار استاندارد و سردخانه‌ای مفید داشته باشد که در مقابل مخاطرات ایمن باشند؟
کاهش ضایعات کشاورزی با بهبود فرآیند تولید تا مصرف هدررفت محصولات کشاورزی در ایران از مزرعه تا سفره حدود 35 درصد است که می‌توان با بهبود فرآیند تولید تا مصرف و سرمایه‌گذاری در صنایع مرتبط با بخش کشاورزی این ضایعات را کاهش داد.
آشنایی با روش‌های مناسب طبخ غذا طبخ غذا باعث کاهش بار میکروبی آن می‌شود، قابلیت هضم غذا را افزایش می‌دهد و باعث افزایش دریافت انرژی می‌شود.
روش تهیه هویج‌پلو با گوشت قلقلی با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ”‌هویج‌پلو با گوشت قلقلی“ خواهیم داشت.
صفحه 953 از 1753  اول  قبلی   948    949    950    951    952    953    954    955    956    957    958   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر فست فودها جزئی از زندگی این روزهای ما شده و با وجو...

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با سلف سرویس‌های صبحانه در تهران هتل ها معمولا سلف سرویس‌های صبحانه دارند که در مطلب زیر با این سلف ها در هتل های تهران آشنا می شوید.
شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید پایگاه خبری لقمه: شاید نتوان برای برخی آداب و رسوم شب یلدا جایگزینی تعریف کرد، اما حالا در این شرایط اقتصادی بیایید کاری کنیم که دیگر انار دانه درشت و هنداونه بزرگ قرمزرنگ مشکلی بر مشکلات خانواده‌ها در این شب باستانی اضافه نکند.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.