دلایل بالا بودن ضایعات کشاورزی در ایران چیست؟ نداشتن الگوی کشت مناسب، مکانیزه نبودن مراحل مختلف کشاورزی و عقب‌ماندگی در تشکیل صنایع تبدیلی و تکمیلی مهم‌ترین دلایل بالا بودن ضایعات بخش کشاورزی هستند.
تایید تولید 7 میلیون‌ تنی گندم و رد آمارهای دولت گذشته معاون تولیدات گیاهی وزیر جهاد کشاورزی گفت: همه آمارهای تولید محصولات کشاورزی نیاز به راستی‌آزمایی دارد که نتایج آن در آینده نزدیک اعلام می‌شود اما به عنوان مثال امسال حدود هفت میلیون تن گندم تولید شد . . .
کاهش روند کشت چغندرقند در خراسان رضوی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سطح زیرکشت چغندرقند در 20 سال گذشته روند کاهشی داشته است.
پرورش بیش از 21 هزار ملکه زنبور عسل در مازندران معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از پرورش 21 هزار و 736 ملکه زنبور عسل در زنبورستان‌های مازندران طی 9 ماهه امسال خبر داد.
قیمت انواع میوه در سطح شهر/ صیفی‌جات گران شد نزدیک شدن به ایام پایانی سال و تکاپو برای برگزاری هرچه بهتر ایام عید، بازار میوه را دستخوش تغییرات قیمتی و همچنین تغییر حجم عرضه و تقاضا کرده است.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و . . .
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلب . . .
صفحه 971 از 1754  اول  قبلی   966    967    968    969    970    971    972    973    974    975    976   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

  کمبود آب چه بر سر انسان می‌آورد؟ یک متخصص تغذیه گفت: کلیه فرآیندهای بدن و تمام واکن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.
بخور نخورهای خواب‌آلودگی بهاره انواع میوه و آب‌میوه طبیعی حاوی قند هستند و مصرف آن‌ها در طول روز می‌تواند باعث افزایش سطح گلوکز خون، بهبود عملکرد مغز و بالا رفتن میزان هوشیاری شود.
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.