طرز طبخ خوراک گوشت زنجبیلی لقمه: گوشت یکی از مواد اولیه غذاهای ایرانی است که گوشت را معمولا به صورت آبگوشت، خوراک گوشت و در خورش ها از آن استفاده می کنند. خوراک گوشت زنجبیلی یکی از انواع خوراک های خوشمزه گوشت است.
طرز تهیه كلم پلوی شیرازی با گوشت شترمرغ لقمه: کلم پلو یکی از انواع غذای ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران به شیوه های مختلف طبخ می شود.
طرز تهیه دلمه برگ مو لقمه: برگ مو یکی از سبزیجاتی است که هم اکنون در بازار موجود است و دلمه آن نیز بسیار مورد علاقه مردم ایران است.
روش تهیه آلبالو پلو لقمه: آلبالوپلو یكی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است، به این شرط كه به خوبی آن را تهیه كنید و یه وقت به جای آلبالو، گیلاس به آن اضافه نكنید.
روش طبخ ماهی سالمون با دستور سرآشپز لقمه ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است ولی سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا 3 است. امگا 3ها چربی‌های مفید و سالمی هستند که بدن قادر به تولید آن نیست.
سوپ کدوتنبل خامه‌ای با دستور سرآشپز لقمه لقمه: سوپ کدو تنبل خامه‌ای یک وعده غذایی کامل است که در فصل های پاییز و زمستان مصرف می شود.
دستور پخت خورش کرفس لقمه: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در تمام ایران طرفدار دارد.
صفحه 32 از 39  اول  قبلی   27    28    29    30    31    32    33    34    35    36    37   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

  معجون قد بلندی داشتن قدبلند و هیکل متناسب آرزوی هر انسانی است. اگ...

  تغذیه مناسب در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: ٤٠هفته باردارى (یا مدت زمان بیشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت