بازار ماهی بی سر و سامان شده است انواع ماهیان گرم‌آبی به اندازه کافی در کشور وجود دارد اما شرایط توزیع و بازار بی سر و سامان است.
بدترین کشورها از نظر امنیت غذایی و جایگاه ایران مدیر کل فائو در دیدار با محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی کشورمان از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای مهم تاثیرگذار در ارتقا سطح امنیت غذایی در منطقه قدردانی کرد.
فروش خاویار ایرانی در اروپا کیلویی 6.5 میلیون تومان یک پرورش‌دهنده ماهی خاویاری گفت: امسال خاویار ایران کیلویی 1600 یورو ( معادل 6.5 میلیون تومان) در بازارهای جهانی فروخته شد که ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه داشت.
افزایش صید فانوس ماهیان به 140 هزار تن تا 4 سال دیگر رییس سازمان شیلات ایران گفت: از ابتدای سال 93 تا چهار سال آینده میزان بهره‌برداری از ذخایر فانوس ماهیان به 140 هزار تن افزایش می‌یابد و تعداد شناورهای صیادی برای توسعه بهره‌برداری صنعتی این گونه تا پ . . .
امضای تفاهم‌نامه تشکیل اولین صندوق حمایتی شیلات در چابهار به منظور حمایت از توسعه سرمایه گذاری در زیربخش شیلات در شهرستان چابهار، تفاهم نامه‌ای با حضور رییس سازمان شیلات ایران و نمایندگانی از استانداری، سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان و شرکت مادر . . .
۹۰درصد میگوی کشور را خارجی‌ها خوردند/ ۵ سال یارانه صادرات میگو پرداخت نشد رئیس اتحادیه شرکت‌های تعاونی آبزیان کشور با اشاره به صدور بیش از ۹۰ درصد میگوی پرورشی کشور در سال جاری گفت: از ۱۱هزار تن تولید میگو در سال جاری بیش از ۹۰ درصد آن صادر شده است.
قابلیت هرمزگان برای تبدیل به قطب پرورش میگو قائم مقام سازمان شیلات ایران با اشاره به وجود اراضی مستعد پرورش میگو و دیگر گونه‌های آبزیان در استان هرمزگان گفت: با وجود این ظرفیت بزرگ می‌توان هرمزگان را به قطب پرورش میگو در منطقه تبدیل کرد.
صفحه 12 از 15  اول  قبلی   6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

  پوست خوب غذای خوب می‌خواهد همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
مواد غذایی مخصوص خانم‌ ها کدامند ؟ پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می‌باشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف می‌کند؟