مواد اولیه:مرغ 750 گرم سبزیپلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یك كیلوگرم برنج پنج پیمانه گردغوره نصف پیمانه نمك و فلفلسیاه به میزان لازم پیاز دو عدد رب گوجهفرنگی یك قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم گوجهفرنگی یك عدد کرفس یك شاخه طرز تهیه:برنج را خیس، سبزی را خرد كرده و كنار میگذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمك و فلفل پخته تا نیمپز شود. برنج را آبكش كرده و سبزی را لابهلای آن اضافه میكنیم. سپس به مرغ نیمپز كمی رب تفت داده شده و زعفران زده، كنار میگذاریم، برنج آبكششده را در قابلمه ریخته و مرغها را روی آن میچینیم و روی مرغها را پیاز خام خلال شده میریزیم. گوجه را هم حلقه كرده و روی آنها میگذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره میپاشیم و بقیه برنج را اضافه میكنیم، اجازه میدهیم تا دم بكشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا كره داغ ریخته، برنج را درون ظرف كشیده و مرغها را روی برنج قرار میدهیم و آن را سرو میكنیم. نكته: این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانیتری پخته شود تا مرغ كاملا مزهدار و ترش شود. گ.ق