روش پخت ته چین سبزی‌پلوی ترش


سبزی پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که در انواع مختلف طبخ می شود.

مواد اولیه:

مرغ 750 گرم
سبزی‌پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یك كیلوگرم
برنج پنج پیمانه
گردغوره نصف پیمانه
نمك و فلفل‌سیاه به میزان لازم
پیاز دو عدد
رب گوجه‌فرنگی یك قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
گوجه‌فرنگی یك عدد
کرفس یك شاخه



طرز تهیه:

برنج را خیس، سبزی را خرد كرده و كنار می‌‌گذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمك و فلفل پخته تا نیم‌پز شود. برنج را آبكش كرده و سبزی را لابه‌لای آن اضافه می‌‌كنیم. سپس به مرغ نیم‌پز كمی رب تفت داده شده و زعفران زده، كنار می‌‌گذاریم، برنج آبكش‌شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌‌ریزیم. گوجه را هم حلقه كرده و روی آنها می‌‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌‌كنیم، اجازه می‌‌دهیم تا دم بكشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا كره داغ ریخته، برنج را درون ظرف كشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌‌دهیم و آن را سرو می‌‌كنیم.



نكته: این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ كاملا مزه‌دار و ترش شود.



گ.ق


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 1953 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۴ مهر بازدید: 4714 ساعت: 2:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
3 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
4 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
6 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
7 اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
9 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
10 حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
11 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سه ماه قبل از بارداری چای سبز نخورید علت این قضیه آنتى‏ اكسیدان موجود در چاى سبز است كه فعالیت اسیدفولیك را مهار مى‏ كند.
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.