طرز تهیه ته چین گوجه و بادنجان ته‌چین جزو غذاهای محبوب میان ایرانی‌ها است. در ضمن، شکل و شمایل زیبایی نیز دارد و به همین دلیل یک غذای مجلسی هم به شمار می رود.
طرز تهیه راویولی به سبک ایتالیایی راویولی (ravioli) نوعی پاستای ایتالیایی (Italian Pasta) است که پخت آن در این کشور رواج دارد.
روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ مرغ را می توانید به غیر از پلوی ساده با این پلوی خوشمزه و طعم دار نیز میل کنید.
دستور تهیه باقلاقاتق با مــایكروویو باقلاقاتق غذایی شمالی است که می توانید آن را به سادگی در خانه و مایکروویو تهیه کنید.
سه دستور پخت شام سبک برای گیاه خواران در این مطلب برایتان 3 نوع غذای سبک برای وعده شام برای گیاه‌خوارها آموزش داده ایم که هیچ نوع گوشت و مرغی در آنها و وجود ندارد.
طرز تهیه ماهی تیلا پیا با سس گوجه‌فرنگی تیلا پیا، ماهی است که به صورت فیله در فروشگاه های مواد غذایی موجود است و طعم بهتری نسبت به بقیه ماهی ها دارد.
روش تهیه بورک گوشت به شکل گُل بورک نوعی غذایی ترکیه ای است که در روش های مختلفی تهیه می شود. در زیر بورک گوشت با خمیر یوفکا را آموزش می دهیم.
صفحه 58 از 148  اول  قبلی   53    54    55    56    57    58    59    60    61    62    63   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
آشنایی با مواد غذایی که کمتر از 100 کالری دارند برای اینکه بدانید مواد غذایی هم هستند که کمتر از 100 کالری دارند و در روند کاهش وزن تان موثر است، این لیست را معرفی می کنیم.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.