صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازمالاجراست
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
6جدید
طرز تهیه انواع غذا
- تریین خوراکی ها
- دستورات کدبانو
- کیک، شیرینیجات و مربا
- پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
- آشپزی با مایکروفر
- غذای ایرانی
- غذای ملل
- نان
- تنقلات
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
زیر گروه ها
تریین خوراکی ها
دستورات کدبانو
کیک، شیرینیجات و مربا
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
آشپزی با مایکروفر
غذای ایرانی
غذای ملل
تنقلات
نان
طرز تهیه ته چین گوجه و بادنجان
تهچین جزو غذاهای محبوب میان ایرانیها است. در ضمن، شکل و شمایل زیبایی نیز دارد و به همین دلیل یک غذای مجلسی هم به شمار می رود.
طرز تهیه راویولی به سبک ایتالیایی
راویولی (ravioli) نوعی پاستای ایتالیایی (Italian Pasta) است که پخت آن در این کشور رواج دارد.
روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ
مرغ را می توانید به غیر از پلوی ساده با این پلوی خوشمزه و طعم دار نیز میل کنید.
دستور تهیه باقلاقاتق با مــایكروویو
باقلاقاتق غذایی شمالی است که می توانید آن را به سادگی در خانه و مایکروویو تهیه کنید.
سه دستور پخت شام سبک برای گیاه خواران
در این مطلب برایتان 3 نوع غذای سبک برای وعده شام برای گیاهخوارها آموزش داده ایم که هیچ نوع گوشت و مرغی در آنها و وجود ندارد.
طرز تهیه ماهی تیلا پیا با سس گوجهفرنگی
تیلا پیا، ماهی است که به صورت فیله در فروشگاه های مواد غذایی موجود است و طعم بهتری نسبت به بقیه ماهی ها دارد.
روش تهیه بورک گوشت به شکل گُل
بورک نوعی غذایی ترکیه ای است که در روش های مختلفی تهیه می شود. در زیر بورک گوشت با خمیر یوفکا را آموزش می دهیم.
صفحه 58 از 148
اول
قبلی
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
10برگزیده دنیای خوراکی ها
لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...
12 ماده غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون
فیبرهای غذایی میتوانند میزان کلسترول خوب خون را ا...
رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از تکرار حمله قلبی
اغلب افرادی که سابقه ابتلا به بیماریهای قلبی و عر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مکمل طبیعی برای لاغری را بشناسید
سیب حاوی فیبر حلّال بسیار مفیدی به نام پکتین است: این فیبر را میتوان «تلهی چربیها» نامید.
امان از دل و قلوه
شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابانها یا میدانهایی که حرفه اصلی مغازهداران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآوردههای دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
زخم زبان سرطان می آورد!
ماهیچه کوچک و سرخ رنگی که توانایی های بسیاری دارد و مانند یک دست، کارهایی را انجام می دهد که هیچ عضو دیگری در بدن انسان قادر به انجام آن نیست. این ماهیچه زبان نام دارد.
راههای دفع سموم از بدن در روزهای آلوده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار میگیرند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است