اشتباهات رژیمی بزرگ چیست؟ اولین و بزرگ‌ترین اشتباه برای فردی که در رژیم است حذف کردن میان وعده هاست.
رایج ترین اشتباهات آشپزی (2) هر آشپزی و هر انسانی گاهی اشتباهات بدی در آشپزخانه انجام می دهد. ولی خوب است که اشتباهاتمان را بدانیم و راه حل هایی برای آنها بیابیم.
کتلت قارچ را حتماً امتحان کنید برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌های سالم‌تری برای گوشت پیدا کنند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود.
6 مشکل در مایکروویو ، 6 راه حل آیا می‌دانید قرار دادن برخی از مواد غذایی داخل مایکروویو می‌تواند برایتان دردسرساز شود؟ برای آنها هم راه حل هایی وجود دارد. با ما همراه شوید.
چه سالادی لاغر می کند؟ کاهو پیچ، کاهو چینی و کاهو رسمی از انواعی است که همراه خیار و گوجه با آن این سالاد را تهیه می کنند.
افشاگری رییس کمیسیون بهداشت درباره برنج‌های آلوده / مردم سوسیس و کالباس نخورند رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به ماجرای واردات 13 نوع برنج آلوده هندی در دو سال گذشته اشاره و عنوان کرد: اطلاعات مربوط به عدم سلامت این برنج‌ها را که خود سازمان استاندارد جمع‌آوری کرده . . .
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود! وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.
صفحه 1068 از 1753  اول  قبلی   1063    1064    1065    1066    1067    1068    1069    1070    1071    1072    1073   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت اعلام کرد: والدین م...

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.
با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید چند نوشیدنی که به شما کمک می کنند سریع تر وزن خود را از دست بدهید.
خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه به سرو انواع غذا های عجیب و غریب نیز روی می آورند ، غافل از این که خوردن این غذاها در کشور اسلامی مجاز است یا خیر؟
مقابله با استرس و اضطراب‌ با این گیاهان دارویی استرس، اضطراب، فشارهای روحی! نگرانی و دلهره! نگرانی از دیر رسیدن، نگرانی از عدم موفقیت، ترس از آینده، ترس از بی‌پولی، استرس‌های شغلی و تحصیلی و هزار و یک دلیل دیگر که باعث می‌شوند اضطراب تمام وجود آدم رابگیرد و امانش را ببرد.