نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.
مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقصر اصلی در افزایش میزان بیماری‌های خود ایمنی مانند ام‌اس (اسکلروز متعدد) باشد.
پدر علم تغذیه ایران در گذشت پروفسور حبیب الله هدایت پدر علم تغذیه ایران صبح امروز در سن 93 سالگی بر اثر کهولت دارفانی را وداع گفت.
رئیس سازمان غذا و دارو: کوتاهی جهاد کشاورزی در تعیین حدود استفاده از سموم/تکذیب آلودگی مرغ های تهران/ نظارت بر آبیاری مزارع با فاضلاب در حیطه وظایف وزارت بهداشت نیست رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه :« هنوز حد مجاز استفاده از سموم توسط وزارت جهاد کشاورزی مشخص نشده است.» از استفاده 40 نوع سم در تولید محصولات کشاورزی خبر داد.
سخنگوی برنامه جهانی غذا در ایران: از 30 هنرمند یاور غذا تقدیر می شود/حدود یك میلیارد نفر در جهان گرسنه هستند دارا دربندری، سخنگوی برنامه جهانی غذا با بیان اینکه کشور ایران جزو پنج کشور مطرح در زمینه اطلاع‌رسانی در رابطه با مبارزه با گرسنگی بوده است،از برگزاری مراسم بزرگداشت روز غذا و تقدیر از 30 نفر از هنرمن . . .
نكاتی برای پخت کباب کوبیده کباب کوبیده یکی از پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که برای تهیه آن بهتر است نکات زیر را رعایت کنید.
این 10 ماهی را نخورید ماهی یکی از پرخاصیت ترین غذاهایی است که انسان می تواند مصرف کند.
صفحه 1075 از 1753  اول  قبلی   1070    1071    1072    1073    1074    1075    1076    1077    1078    1079    1080   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین وقت برای نوشیدن قهوه یا چای چه زمانی است؟ به گفته استیون میلر که دانشجوی دکترای عصب‌شناسی اس...

  توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.
نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.