طرز پخت آش بادنجان برای سفره افطار آش بادنجان یکی از آش های خوشمزه است که غذای محلی شهرستان ملایر است و طرفداران بسیاری دارد.
از طرف دبیرخانه مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی؛ تابلوی "سفره آسمانی" به سه مسئول فرهنگی اهدا شد تاکنون سه نسخه از تابلوی "سفره آسمانی" اثر فرامرز عامل بردبار به سه مقام بلندمرتبه کشور اهدا شده است.
روش تهیه فرنی با طعم بستنی برای افطاری فرنی یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که در برخی از شهرهای ایران در ماه رمضان نیز آن را سرو می کنند.
نکات تغذیه ای در ماه رمضان با رعایت چند نکته مهم در ماه مبارک رمضان می توان از بروز مشکلات گوارشی، اضافه وزن و ناراحتی معده پیشگیری کرد.
توپک خرما؛ شیرینی بعد از افطار خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
بازدید مسئولین یونسکو و اکو از پنجمین نمایشگاه عکس افطاری در سعدآباد دکتر سعیدآبادی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو و دکتر افتخار حسین‌عارف، رییس موسسه فرهنگی اکو، روز سه شنبه 25 تیرماه، از پنجمین نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد بازدید کردند.
روش تهیه حلوای خرما برای سفره افطاری برخی از خانم ها برای زیباتر شدن سفره های افطاری شان در آن حلوا که نوعی دسر اصیل ایرانی است، هم قرار می دهند.
صفحه 1195 از 1753  اول  قبلی   1190    1191    1192    1193    1194    1195    1196    1197    1198    1199    1200   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

  آیا با خوردن بستنی سر درد می‌گیرید؟ به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت