تولید بیش از 13 میلیون تن گندم در سال جاری مدیر کل دفتر غلات، حبوبات و نباتات علوفه‌ای وزارت جهاد کشاورزی از تولید 13.5 میلیون تن گندم، چهار میلیون تن جو، دو میلیون و 750 هزار تن ذرت دانه‌ای و هفت میلیون تن یونجه در سال جاری خبر داد.
صادرات انواع پسته به 800 میلیون دلار رسید صادرات انواع پسته در سال 1391 با 36/2 درصد افزایش در ارزش نسبت به مدت مشابه سال 1390 به رقم 799میلیون دلار رسیده است.
قیمت مرغ 5 هزار و 500 تومان شد با توافق نهایی اتحادیه سراسری مرغداران با ستاد تنظیم بازار قیمت مرغ به 5 هزار و 450 تومان برای هر کیلو رسید.
روش تهیه رول بادمجان رول بادمجان، غذایی لذیذ و خوشمزه است که به روش زیر تهیه می شود.
کهکشان آب نباتی +عکس یک شرکت تولید کننده آب نبات های مختلف به تازگی در طرحی بسیار جالب کهکشان راه شیری به همراه تمامی سیاره ها و منظومه های مختلفش در قالب آب نبات های چوبی در اورده است.
لاشه خراب گوشت هندی در غذاهای آماده! اظهارات معاون اول رئیس جمهوری در مورد واردات لاشه های خراب گوشت هندی برای تهیه سوسیس و کالباس در صنایع غذایی کشورمان، حاکی از این واقعیت است که آنچه به عنوان غذای آماده و فست فود می خوریم، غذایی است ک . . .
جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر می‌دهد نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می گذارد. به عنوان مثال، روش جویدن در روند هاضمه، شکل دندان ها و حتی صورت تغییراتی ایجاد می کند.
صفحه 1316 از 1753  اول  قبلی   1311    1312    1313    1314    1315    1316    1317    1318    1319    1320    1321   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با حقه های رژیم لاغری پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که گذاشتن یک بسته یخ روی بافت چربی می‌تواند به سوختن کالری در بدن کمک کند. اما به‌راستی کدام حقه رژیم‌های لاغری واقعاً کار می‌کند؟
این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.