صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
زیر گروه ها
ویژه نامه محرم و صفر
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه یلدا
ویژه نامه نوروزی
ویژه نامه اگروفود
ویژه جام جهانی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
11 خدمت تغذیهای استاندارد شده پس از تصویب تعرفهگذاری میشوند
رئیس انجمن تغذیه ایران از تصویب ایجاد سه رشته جدید در حوزه علوم تغدیه توسط وزارت بهداشت و ارایه 11 خدمت استاندارد شده تغذیهای با تعرفههای جدید خبر داد.
افزایش قیمت نایلونهای بستهبندی مرغ/ مرغ کیلویی 4100 تومان
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران با بیان اینکه قیمت نایلونهای بسته بندی مرغ در بازار افزایش یافته است، از مسئولان خواست نظارت جدی نسبت به عرضه مواد اولیه داشته باشند.
کشف 68 هزار لیتر مشروبات الکلی از واحدهای صنفی متخلف
رئیس پلیس اماکن عمومی گفت: در 6 ماه نخست امسال 33 هزار و 37 واحد فاقد مجوز پلمپ شد.
جشنواره میوه های قرآنی برگزار میشود
مدیر کل دفتر ترویج کشاورزی و منابع طبیعی اعلام کرد: جشنواره میوه های قرآنی ( انار، انجیر و زیتون) 4 تا 14 آبان ماه سالجاری در مصلای تهران برگزار میشود.
کم کردن کالری در رژیم غذایی، راز عمر طولانی
دانشمندان آمریکایی در تحقیقات خود دریافتند که اصولا کم کردن کالری از رژیم غذایی باعث کند شدن روند سالخوردگی و پیری شده و در مقابل باعث افزایش امید به زندگی (Life Expectancy) میشود.
نخستین هتل هوشمند ایران افتتاح شد
هتل درویشی به عنوان نخستین هتل هوشمند ایران در راستای خدمت به زائران رضوی و با به کارگیری دانش بومی با حضور معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی عصر امروز در مشهد افتتاح شد.
دهمین جشنواره غذایی رعد برگزار میشود
دهمین جشنواره غذایی رعد از 19 تا 21 مهرماه جاری در ساختمان این موسسه برگزار می شود.
صفحه 1556 از 1753
اول
قبلی
1551
1552
1553
1554
1555
1556
1557
1558
1559
1560
1561
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
برای جلوگیری از بیماریهای غذایی چه کنیم
بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری میباشن...
چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟
متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد میكنند كه اگر قصد دار...
بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد
آیا میدانید که خوردن بادامزمینی به مقدار ۵ ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
یک پژوهشگر حوزه تغذیه میگوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماریها و عارضههای مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کمخونی و حتی برخی سرطانها مثل سرطانهای دستگاه گوارش میشود. و در ایران خیلی از نانواییهای سنتی نان کامل نمیپزند.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟
هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی
این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقتگیر نبودن به غذای سنتی ترجیح میدهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان میفروشند.
انجیر درمان کم خونی
انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است