اسفناج تقویت کننده مغز
لقمه: اسفناج، بومی خاورمیانه، افغانستان و ترکیه است و از قرن یازدهم در سراسر جهان از این گیاه استفاده می شود.اسفناج دارای ارزش غذایی بالایی است و در حفظ سلامت بدن نقش مهمی دارد.
با خوردن این ۷ ماده ی غذایی جوان بمانید
اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و فکر می کنید به سختی چنین غذایی خواهید یافت و اماده کردن غذای سالم را سخت می دانید به اشپزخانه ی خود نگاه کنید، در آشپزخانه ی شما بیش تر از انچه که فکر . . .
طرز تهیه رولت لازانیا
لقمه: پاستا، ماکارونی و لازانیا یکی از منابع غنی برای تامین کربوهیدرات در انسان است. شیوه های مختلفی برای پخت لازانیا وجود دارد که یکی از آنها به شرح زیر است.
شیوه آماده کردن موكاچینو
لقمه: درست کردن انواع مختلف قهوه مهارت های خاص خودش را می طلبد که در زیر طرز تهیه یکی از آنها را آموزش می دهیم.